ko.net.ua

Гарбузовий рулет

Інгредієнти:

для тіста:

– 300 г запеченого гарбуза,

– 4 яйця,

– 3,5 ст. л. борошна,

– 0,5 ч. л. соди,

– щіпка солі;

Для начинки:

– 300 г печених грибів,

– 1 цибулина,

– 50 г шпинату,

– 1 ст. л. сметани,

– 100 г сиру.

Спосіб приготування:

Попередньо запікаємо гарбуз та гриби.

Збиваємо яйця, сіль, додаємо просіяне борошно та соду. З гарбуза за допомогою блендера чи товкачки робимо суфле й додаємо до яєчної маси. На лист кладемо пергамент, добре змащуємо маслом, виливаємо тісто і випікаємо 7–10 хв. при 160°. Готовий бісквіт витягуємо і, поки він гарячий, скручуємо в рулет. Даємо трохи охолонути.

Тим часом готуємо начинку. Тушимо цибулю, додаємо нарізані кубиками печені гриби, у кінці трохи тушимо шпинат і додаємо сметану. Солимо, перчимо за смаком.

На бісквіт викладаємо грибну масу, зверху натертий сир, скручуємо рулет і відкладаємо в холодильник.