5330
14:24 15.092016

Заблукали в Альпах? Мацур вам допоможе. ВІДЕО

Цікаве 1602

5

Виявляється, не тільки людина або службовий пес можуть урятувати туристів, які заблукали в горах. Цей пухнастий красень також не проти допомогти.

Турист з Угорщини розповів, що під час прогулянки в горах вивихнув ногу. Це був кінець лижного сезону, і підйомники вже не працювали. Чоловік точно не знав зворотну дорогу до готелю, а тому вирішив трохи відпочити, перекусити і звіритися з картою. Однак раптом посеред снігу побачив чорно-білого кота. Хвостатий також помітив його й почав кудись іти, але весь час озирався назад.

Турист розцінив це як знак і попрямував слідом. Таким чином кіт вивів його в долину, звідки можна було легко дістатися до готелю. А пухнастий рятівник пішов далі, по своїх котячих справах. Згодом чоловік опублікував фото з підписом: «Кіт, який допоміг мені знайти дорогу, коли я заблукав біля Гіммельвальда».

Інші користувачі соцмереж відразу відреагували на повідомлення й почали розповідати про свої зустрічі з розумним чотирилапим у цій же місцевості, а також відзначили в коментарях, що бачили цього кота у власників Mountain Hostel – Петри та Уолта, зовуть його Тобіас.

Підготувала Анна Пащук

7

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах