ko.net.ua

Гороскоп на 19 - 25 вересня 2016

Овен

У вас залишилися невирішені проблеми, бажано докласти всіх зусиль, щоб упоратися з ними, а не волочити за собою такий тяжкий вантаж. Вам необхідна самодисципліна – від цього залежатимуть нові перспективи.

 

Телець

Стосунки з колегами та начальством складаються гармонійно. Найкращих результатів досягнете, якщо будете зайняті справою, яка дійсно вам до душі. Не варто впадати у розпач через дрібні неприємності, навпаки, треба завзято прямувати до поставленої мети. У вихідні більше часу приділіть сімейному відпочинку.

 

Близнюки

Не варто занадто відстоювати свою думку. Краще розраховувати тільки на свої сили та можливості. Більше приділяйте уваги роботі, і вона принесе відчутні плоди. Від екстравагантних учинків бажано відмовитися, зараз не найбільш слушний момент, ви можете заплутатися в ситуації, що виникла.

 

Рак

Покажете всім приклад блискучого професіоналізму. Залишіть у минулому претензії до ділових партнерів. Семінари або корпоративні поїздки допоможуть вам налагодити стосунки з колегами. Але вихідні проведіть з родиною, це важливіше.

 

Лев
Зможете вирішити практично всі проблеми. Сюрпризи, приємні та не дуже, в основному будуть пов’язані з роботою. Необхідно заспокоїтися й зосередитися на найважливішому. Приділіть увагу дітям або молодшим родичам. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку, уникайте емоційних сплесків.
Діва

Будьте уважні до цікавих збігів та дрібних деталей, адже саме в них приховані відповіді на найголовніші питання. Відкладіть прийняття будь-яких рішень. Сприятливий період для початку ремонту або інших серйозних змін у вашому домі, а можливо, і для переїзду.

 

Терези

Зможете розробити серйозні плани на майбутнє, ґрунтуючись на допомозі впливових друзів і партнерів. Покращить ситуацію нова інформація. З’явиться реальна можливість поліпшення матеріального благополуччя. Дійте обережно, з холодною головою. Не ризикуйте даремно, але й не пропускайте своїх шансів

 

Скорпіон

Імовірні несподівані зміни в питаннях кар’єрного зростання. Чи будуть вони позитивними, залежить лише від вашої ретельності. Перемога може дістатися не надто легко, але відносно швидко. У вихідні дослухайтеся до голосу розуму, тоді здобудете перемогу над собою, і ваші зусилля окупляться

Стрілець

Кар’єрні пориви починають приносити позитивні результати. Успішно впораєтеся з нагромадженням робочих проблем, а передбачливість дозволить розширити ваші можливості. У вихідні спокійно вислухайте претензії з боку близьких і постарайтеся знайти конструктивний вихід із ситуації.

Козеріг

Бажано завершити всі нудні справи. Намагайтеся не потрапити під вплив суєти, також остерігайтеся неадекватної оцінки власних здібностей і можливостей. Будьте уважні до подій, що відбуваються, не пропустіть знак долі. У вихідні залишіть для себе хоч трохи вільного часу й насолодіться ним.

 

Водолій
Бажано привести всю робочу документацію до зразкового порядку, зробивши це, ви одразу відчуєте внутрішню легкість і рівновагу. Краще поменше набридати начальству, його можуть дратувати ваші активність та ініціативність. Гарний час для відновлення втрачених зв’язків і контактів.

Риби

Намагайтеся раціонально розподіляти сили. Імовірний успіх у пошуках нової роботи. Сприятливий час для підготовки фундаменту майбутнього кар’єрного зльоту. Можлива реалізація неймовірних бажань. Якщо в сімейному колі вдасться прийти до згоди, то з’явиться шанс використати близьких для вирішення власних завдань.