45262
17:00 16.092025

Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі

Цікаве 2924

Інгредієнти:

– курячі гомілки – 6–8 шт.,

– мед – 3 ст. л.,

– гірчиця (краще діжонська) – 2 ст. л.,

– соєвий соус – 2 ст. л.,

– часник – 2 зубчики,

– оливкова олія – 2 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком,

– свіжа зелень для подачі.

Спосіб приготування

У глибокій мисці змішайте мед, гірчицю, соєвий соус, пропущений через прес часник та олію. Додайте сіль і перець.

Покладіть гомілки в маринад і залиште на 30–60 хвилин. Можна й на довший час, якщо є змога.

Викладіть гомілки у форму для запікання, полийте залишками маринаду.

Запікайте при температурі 190°C приблизно 40–45 хвилин, періодично поливаючи соусом з форми.

Перед подачею прикрасьте зеленню.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті інженеру технагляду повідомили про підозру: громаді Перечина завдано майже пів мільйона гривень збитків
17:21
Мукачево вшанує пам’ять полеглого захисника Миколи Кияна
16:55
Бюджет під ялинку і традиційні урочистості: що відбувалось на святковому засіданні Закарпатської облради
16:32
На Закарпатті підбили підсумки реалізації регіонального плану із захисту прав ромської громади
16:11
На Закарпатті під час свят прогнозують до 20% зростання пасажиропотоку на кордоні
15:49
Закарпаття посилює міжнародну співпрацю: угорські партнери передадуть допомогу бригаді «Хижак»
15:26
В Ужгороді влаштували новорічне шоу з участю повітряних гімнасток
15:14
На Закарпатті підбили підсумки ветеранської політики за 2025 рік і визначили пріоритети на 2026-й
14:52
Майже тисяча ужгородських дітей безкоштовно відвідали казкову виставу в облмуздрамтеатрі
14:30
6 років ув’язнення за наркоторгівлю: в Ужгороді прокуратура довела вину рецидивіста за збут психотропів
14:08
Всі новини
Головне