
Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі

Інгредієнти:
– курячі гомілки – 6–8 шт.,
– мед – 3 ст. л.,
– гірчиця (краще діжонська) – 2 ст. л.,
– соєвий соус – 2 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– оливкова олія – 2 ст. л.,
– сіль, перець – за смаком,
– свіжа зелень для подачі.
Спосіб приготування
У глибокій мисці змішайте мед, гірчицю, соєвий соус, пропущений через прес часник та олію. Додайте сіль і перець.
Покладіть гомілки в маринад і залиште на 30–60 хвилин. Можна й на довший час, якщо є змога.
Викладіть гомілки у форму для запікання, полийте залишками маринаду.
Запікайте при температурі 190°C приблизно 40–45 хвилин, періодично поливаючи соусом з форми.
Перед подачею прикрасьте зеленню.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися