45262
17:00 16.092025

Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі

Цікаве 111

Інгредієнти:

– курячі гомілки – 6–8 шт.,

– мед – 3 ст. л.,

– гірчиця (краще діжонська) – 2 ст. л.,

– соєвий соус – 2 ст. л.,

– часник – 2 зубчики,

– оливкова олія – 2 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком,

– свіжа зелень для подачі.

Спосіб приготування

У глибокій мисці змішайте мед, гірчицю, соєвий соус, пропущений через прес часник та олію. Додайте сіль і перець.

Покладіть гомілки в маринад і залиште на 30–60 хвилин. Можна й на довший час, якщо є змога.

Викладіть гомілки у форму для запікання, полийте залишками маринаду.

Запікайте при температурі 190°C приблизно 40–45 хвилин, періодично поливаючи соусом з форми.

Перед подачею прикрасьте зеленню.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі
17:00
Правоохоронці повернули родині полоненого військового майже 3 мільйони гривень, викрадених шахраями
16:19
До порушників митних правил Закарпатською митницею застосовано чималі штрафні санкції
15:55
На Ужгородщині громада встановила хрест
15:33
На Березнянщині від важкої хвороби помер колишній військовослужбовець
15:13
До монастиря на Хустщині підкинули немовля
14:58
На Закарпатті викрито «кримінального авторитета», який організовував незаконні переправлення військовозобов’язаних із установи виконання покарань
14:36
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі в ужгородській лікарні
14:18
На Закарпатті пройшов традиційний забіг виноградниками
14:02
Осіння палітра смаків і традицій: у Великій Доброні відбувся дев’ятий кулінарний майстер-клас Закарпатської гастрономічної майстерні
13:46
Всі новини
Головне