
Санґрія – освіжальний напій із Іспанії

Інгредієнти:
· 750 мл червоного вина,
· 750 мл мінеральної води без газу,
· 2–3 ст. л. цукру,
· 1–2 палички кориці,
· лимон, апельсин, сезонні фрукти, свіжа м’ята.
Спосіб приготування
Усі фрукти та м’яту ретельно помити. Нарізати лимон кружальцями разом зі шкіркою. Видалити з яблук серцевину та кісточки, нарізати часточками. Із персиків та абрикосів видалити кісточки й нарізати фрукти шматочками. Полуницю очистити від хвостиків. У вишень видалити кісточки.
Змішати вино з водою та цукром і ретельно перемішати. Покласти нарізані фрукти, додати корицю та м’яту. Щільно закрити глечик.
Поставити напій на 3–12 годин у холодильник. Початкова пропорція змішування 1:1, але ви можете змінити її, виходячи зі своїх смакових уподобань.
Розлити напій у келихи разом із фруктами і подати до столу.

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися