44051
10:00 30.092024

Гороскоп (30 вересня – 6 жовтня)

Цікаве 170

ОВЕН

Попри зовнішнє напружене тло та тривожні настрої в суспільстві, ви відчуєте приплив життєвих сил і бажання не тільки самим отримувати задоволення від життя, а й тішити інших. Ваша харизма підвищується, на вас звертають увагу, тож можна використовувати це для просування своїх проєктів.

ТЕЛЕЦЬ

Енергія, як і раніше, переповнює вас, тож ви будете братися за різноманітні справи через спрагу кипучої діяльності. Щоб не здобути репутації ексцентричної особи, поводьтеся скромніше і не одягайте все найкраще одразу. Вас готові вислухати й розглянути вашу точку зору з того чи іншого питання.

БЛИЗНЮКИ

Спокійне життя настане не скоро, знайомі та колеги постійно нагадуватимуть про себе. Будьте готові до непередбачених перешкод, а також засудження людьми, які оточують вас. Тиждень підходить для вирішення бюрократичних питань, заповнення різноманітних звітів, переоформлення документів.

РАК

Цей тиждень принесе чимало труднощів та подій, які викличуть великі зміни у вашому житті. Щоб набути високого суспільного статусу, ви будете готові багато на що. Вас переслідуватиме бажання мати розкішні речі від дорогих брендів. Але не витрачайте свої ресурси дарма – заощадження вам скоро знадобляться.

ЛЕВ

Попереду непередбачуваний і водночас дивовижний період! На початку тижня ви будете схильні сприймати те, що відбувається навколо, так, ніби ваше життя – це суцільний квест. При цьому в будь-якій сфері вас буде супроводжувати везіння і все вдаватиметься напрочуд легко та швидко.

ДІВА

Не висловлюйте претензій і не з’ясовуйте стосунків з коханою людиною, якщо вона є. А якщо ні, то не фліртуйте в соцмережах та не відкривайте сайти знайомств. Жодна романтика протягом тижня до добра не доведе. Але вашої особистої енергії достатньо для того, щоб виявити ініціативу в професійній сфері.

ТЕРЕЗИ

Гарний час для того, щоб записатися на курси підвищення кваліфікації. Або вирушити в поїздку, відрядження, яке ви давно планували. Спілкування як з професійних питань, так і з близькими людьми клеїтися не буде. А в будь-якій, навіть більш-менш простій справі виникатимуть непередбачені перешкоди.

СКОРПІОН

Зірки не вітатимуть жодної ініціативи, а надто активні особи можуть навіть нарватися на серйозні неприємності. Ваш розум буде схильний до абстракцій, спонукаючи мислити якимись ефемерними категоріями. Діяльність, пов’язана з конкретикою й концентрацією, даватиметься вам особливо важко.

СТРІЛЕЦЬ

Ви схильні виставляти напоказ свої переживання, віддаючи перевагу «додумуванням» за співрозмовників. Якщо у вас виникнуть питання до близької людини, краще вийти на прямий діалог і розвіяти всі сумніви. Будете здатні налагоджувати корисні зв’язки та з їхньою допомогою досягати своїх цілей.

КОЗЕРІГ

Єдине, що може затьмарити цей період, – невміння доводити справи до кінця. Неспокою додадуть також примхи рідних, коханих, дорогих вам людей. Напружене енергетичне тло тижня зробить вас надто імпульсивними та викличе непереборне бажання відстоювати свою точку зору до останнього.

ВОДОЛІЙ

Бажання бути в центрі уваги може спровокувати агресивні випади й непотрібні домисли з боку недоброзичливців. Зачепити ваше самолюбство простіше простого, тому намагайтеся не реагувати на будь-які критичні зауваження на свою адресу. Зможете організувати командну роботу й досягти непоганих результатів.

РИБИ

Емоції переповнюватимуть вас, пристрасті кипітимуть, а розмови будуть закінчуватися бурхливим з’ясуванням стосунків. Самотнім Рибам корисно задуматися про зміни на особистому фронті, бажано заповнити або оновити анкету на сайті знайомств та активно спілкуватися в соціальних мережах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах