39157
10:00 9.092024

Гороскоп (9 – 15 вересня)

Цікаве 493

ОВЕН

Намагайтеся не прив’язуватись і не будувати далекосяжних планів, насолоджуйтесь приємними побаченнями. Удасться навести лад удома, на дачі, і в цій клопіткій роботі візьмуть участь усі члени родини. Взаємини в сім’ї будуть надзвичайно спокійні, теплі та гармонійні. Гроші зароблятимете досить легко.

ТЕЛЕЦЬ

В особистому житті все йде непогано, ваші плани поступово реалізуються. Ситуація на роботі менш стійка, ніж на любовному фронті. У багатьох подружніх пар виникнуть суперечки щодо облаштування житла чи господарських справ, але спільні рішення, які влаштують усіх, обов’язково будуть знайдені.

БЛИЗНЮКИ

В особистому житті загалом усе, як і раніше. Принаймні серйозних потрясінь не очікується. Хтось зав’яже легкий, швидкоплинний роман, а кимось опанують сильні почуття, які можуть перерости в справжнє кохання. Тим, хто не проти посидіти на двох стільцях, зірки радять пам’ятати, що все таємне стає явним.

РАК

Схоже, уся родина згуртувалася навколо сімейного вогнища, тож підтримку близьких ви відчуватимете буквально в кожній справі, якою будете займатися. У цей період зірки рекомендують вам подумати про нові цілі, а також про те, що ви вже давно хотіли реалізувати. Особливо це стосується професійної діяльності.

ЛЕВ

Не виключені розбіжності з батьками чи іншими старшими членами сім’ї. Діти тішать, у їхніх справах настала позитивна смуга, і це примирить подружжя, яке конфліктує. Розлучені пари й такі, що розлучаються, також можуть вступити в конфлікт, який стосуватиметься загальної власності, насамперед нерухомості.

ДІВА

Гостро постає питання реорганізації підприємств, власного бізнесу. Можливо, ідеться про набір персоналу, купівлю комерційної нерухомості, будівництво, ремонт офісів та виробничих приміщень або благоустрій ділянок. Якщо хочете зберегти мир і спокій у сім’ї, у вихідні приділіть своїм рідним достатньо часу.

ТЕРЕЗИ

Тим, хто цінує свої стосунки, зірки рекомендують не рубати з плеча. Напруженість можлива через сварки, є також імовірність, що ви дізнаєтеся неприємну інформацію про свого партнера. Розбіжностей поменшає, якщо вас об’єднає спільна справа, наприклад, ремонт квартири. Крім того, бажано записатися до психолога.

СКОРПІОН

Ваш імунітет ослаблений через напружений робочий графік у минулі місяці. Тож краще менше працювати й відмовитися від поїздок. Неодруженим варто враховувати, що зараз не найкращий час для початку нових стосунків. Закохані можуть відчути бажання зміцнити свій союз і взяти на себе нові зобов’язання.

СТРІЛЕЦЬ

У любовній сфері станеться подія, яка дуже вразить вас і змусить переглянути свої погляди щодо партнера. Але це стосується тільки тих, хто лише зустрічається. У сімейних парах пануватиме практично ідилія. Схоже, вересень вплине на вас більше, ніж літо, і ваш романтичний настрій викличе відповідну реакцію у вашого партнера.

КОЗЕРІГ

Наразі ви настільки зайняті сходженням кар’єрними сходами, що важко переносите претензії свого партнера. Вас можуть охопити роздратування та бажання все кинути, однак це не найкраще рішення. Якщо станете рубати з плеча, то згодом пошкодуєте про розлучення, але довіра буде вже безповоротно підірвана.

ВОДОЛІЙ

Це час великих витрат, проте всі вони цього тижня мають приємний характер: можна потішити себе, близьких людей, дозволити собі те, на що ви ніколи не наважувалися. Можливі несподівані, але дуже приємні сюрпризи. Стосунки в родині будуть чудові, але слід приділяти більше часу та уваги дітям.

РИБИ

Стан організму буде досить вразливим. Можливе загострення хронічних захворювань. На роботі чекає справжній аврал, а крім того, імовірно, виникнуть проблеми в бізнесі, які доведеться терміново вирішувати. Підприємці, хоч і втратять певну суму через простої, знайдуть розуміння, куди рухатися далі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Тепло київських візерунків»: презентація драматургічних рефлексій Василя Неволова в Ужгороді
17:39
Поліцейським з Рахівщини, які врятували дитину та будинок від пожежі, вручили відзнаки
17:09
Гвардійці провели відкритий урок мужності для закарпатських школярів
16:52
«Гуманітарні» продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та паливо – найчастіше ввозяться через Закарпатську митницю
16:30
У Великій Доброні за підтримки угорських партнерів відкрили Будинок жалоби
15:45
В Ужгороді відбудеться турнір з петанку
15:42
В Ужгороді привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Закарпатської області
15:16
Двох мешканців Ужгородщини засудили до 7 років тюрми за переправлення військовозобов’язаних до Словаччини
15:10
Двоє гравців закарпатських ФК потрапили до збірної 6-го туру Другої ліги
15:06
У Мукачеві пройшов фінал Global Teacher Prize Ukraine
14:45
Всі новини