43983
10:00 2.092024

Гороскоп (2 – 8 вересня)

Цікаве 593

ОВЕН

Будьте готові до великої кількості подій, метушні, необхідності спілкуватися, багато розмірковувати над тим, що відбувається, і приймати рішення. У цій атмосфері буде нелегко зосередитись на бажаннях та вільному прояві себе у зовнішньому світі. До кінця тижня вам захочеться нових відчуттів. 

ТЕЛЕЦЬ

Помічайте деталі, оперуйте фактами, законодавчою базою. Виявляйте діловий підхід – і ви знайдете ресурс, який наповнить вас. Друга половина тижня буде нервовою, особливо це стосується матеріального боку життя. Є ризик зіткнутися з неприємностями чи посваритися.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень різноплановий: на вас чекають успіх, розчарування та помилки. Можливі неприємні новини, сварки, відкриття неприємної інформації з минулого. Але виявляйте відповідальність, використовуйте уяву та винахідливість, тоді цей період відкриє можливості. Гарний час для духовних практик. 

РАК

Нагадають про себе події початку серпня. Важливі заходи будуть реалізовані повною мірою. Мінус тижня – активізація шахраїв, ризик отруєнь та інфекцій. Зосередьтеся на роботі, переглядайте плани. Серйозних маніпуляцій із зовнішністю не плануйте, але процедури догляду будуть актуальними.

ЛЕВ

Тиждень почнеться на романтичній хвилі, коли можна справити бажане враження на оточення. У середині цього періоду настрої зміняться. Випливуть неприємні емоції, захочеться яскравих почуттів. Цей час запам’ятаєте палкими сценами, публічними заявами, фінансовими змінами, сюрпризами. 

ДІВА

Гарний час для творчості, свята, кохання та спілкування з дітьми. Можуть з’явитися нові пропозиції щодо роботи. Вибір краще зробити у бік того, що потрібно пізнавати. Тиждень сприятливий для всіх, хто відчуває пристрасть до своєї справи. Шукайте те, що вас запалює, і щасливі шанси не забаряться.

ТЕРЕЗИ

Цей період змусить поміркувати, чи щось варто змінити у ситуаціях, пов’язаних із почуттям власної гідності. Перехід Венери у знак Терези може впливати на ваші рішення  у відповідь на глобальні світові події. Ви більше не хочете бути «сильною й незалежною» або «ідеальною та сімейною» людиною.

СКОРПІОН

Для багатьох Скорпіонів це важкий період, сповнений боротьби та «гасіння пожеж». Глибоко особисті, навіть егоїстичні теми виходять на перший план. Можуть випливти дитячі комплекси, з’явиться партнер із минулого, з яким пов’язані неприємні спогади. Все це спонукає до серйозних змін.

СТРІЛЕЦЬ

Виявляйте акуратність під час активності, дотримуйтесь техніки безпеки. Події цього тижня випробовують вас на міцність. Слухайте інтуїцію та дійте за ситуацією. А краще візьміть відпустку на тиждень і вирушайте до моря або в гори.  У спокійній атмосфері подивіться на свої плани під іншим кутом. 

КОЗЕРІГ

Не треба потурати слабкостям, зокрема бажанню все контролювати. Добре дотримуватися активної позиції та вміти домовлятися. Тиждень сприятливий для навчання, реалізації творчих ідей. Інформація буде запам’ятовуватися швидше. Можна будувати плани, але вони мають бути реальними. 

ВОДОЛІЙ

Ви можете відчути в собі неприборканість бажань, егоїзм. Очікується продовження любовних драм, розпочатих ще на початку серпня. Несподівано спливуть помилки, кохана людина і ті, які вас оточують, пригадають необережно кинуті фрази. Буде важко протистояти впливовим людям та обставинам. 

РИБИ

Важко досягти компромісу. Краще уникати публічної діяльності та спілкування з тими, хто вам не до вподоби. Активізуються конкуренти, вас можуть провокувати зробити те, що не додасть вам користі. Планетарні аспекти змусять вас ще глибше поринути у приховані страхи, тривоги, образи. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах