35157
10:00 4.082024

Гороскоп (5 – 11 серпня)

Цікаве 787

ОВЕН

Більша частина тижня буде вдалою. Але ближче до вихідних вас може кидати в крайнощі: діяти, підкорившись логіці, та ігнорувати підсвідомість або слухати лише інтуїцію, заплющуючи очі на реальність.  Пасивне проведення часу цими днями набагато корисніше активних розваг.

ТЕЛЕЦЬ

Загалом спокійний період. Та конфлікт між емоціями й зовнішніми проявами затьмарює настрій. Але творчі здібності збільшаться. А ось реальність і уява будуть розмиватись, і вам буде складно визначити, де реальні факти, а де домисли. Та все ж вам буде властиво підлаштовувати реальність під емоції.

БЛИЗНЮКИ

Якщо вам не вдавалося виділити час, щоб вибратися з дітьми прогулятися, кращого часу, ніж зараз, не придумаєш для цих занять. А якщо вас усе ж таки здолають лінощі, оточення поставиться до цього з розумінням. Протягом тижня позитивних новин буде більше, ніж зазвичай. 

РАК

Найскладніші питання будуть вирішуватися легше, у вас підвищиться інтерес до всього нового, а особливо вас буде займати пошук можливостей для кар’єрного зростання. Щоправда, у другій половині тижня похмурі аспекти планет змусять вас плутатися в думках і сумніватися у власних силах. 

ЛЕВ

Успіх буде у будь-якій сфері діяльності. Давно збиралися обговорити з керівником зміни умов праці та кар’єрні перспективи – розмова мине якнайкраще. Це ваш тиждень, зараз у вас найбільше щасливих шансів змінити своє життя на краще. Варто займатися вирішенням найскладніших питань.

ДІВА

Подумайте про те, щоб влаштувати романтичний сюрприз – не варто очікувати офіційного приводу, краще скористатися гармонійними аспектами наприкінці липня. Якщо не впадати в крайнощі, то планетарні взаємодії допоможуть поглянути під іншим кутом і переосмислити власне життя. 

ТЕРЕЗИ

Зірки зарядять волелюбністю, прагненням до незалежності. Ви можете відчути, що вас верне від будь-яких зобов’язань, що ваша внутрішня потреба – жити так, як хочеться саме вам, не обмежувати себе. Ви станете більш упертим, а реакція на те, що відбувається, може бути різкою і навіть неадекватною. 

СКОРПІОН

Найкращий час, щоб зосередитись на складних питаннях, знайти максимально комфортний вихід. Чутливість посилиться,  добре, якщо у вас є об’єкт для досліджень або власна цікава справа. В іншому разі сила планет може відвести ваш розум у світ мрій, змушуючи приймати бажане за дійсне.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий як для романтики, так і для кар’єрних досягнень. Посилюються бійцівські якості та любов до ризику, а ще ви будете переживати за кохану людину і за все, що відбувається у стосунках.  Якщо про роботу думати не хочеться, все одно проведіть тиждень максимально активно.

КОЗЕРІГ

Зірки пробуджують ваші найкращі якості. Вкрай важливо в цей період оточувати себе життєрадісними людьми, концентруватися на позитивних подіях. Читання порядку денного краще скоротити до мінімуму, а для вирішення робочих питань використовувати перевірені методи та конструктивний підхід. 

ВОДОЛІЙ

Щоб не наробити помилок і не викликати невдоволення керівництва, креативні пориви реалізуйте в першій половині тижня. Надмірна обережність не завадить під час великих покупок. Навіть якщо у вас був намічений похід до РАГСу, краще, як це не прикро, перенести реєстрацію на інший день.

РИБИ

Більшу частину тижня будь-який прояв у зовнішній світ буде оцінено оточенням, а головне – начальством, це принесе не тільки позитивні емоції, а й вигоду. Тому не сидіть склавши руки, використовуйте можливості максимально. Дозвольте подіям йти своєю чергою, без вашої активної участі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Благодійники передали вантажівки та мінівени 711 бригаді охорони Державної спеціальної служби транспорту
17:20
ГО «Forever Young» провела безкоштовне медичне обстеження для мешканців с. Гать
17:01
Відбулися дослідження біорізноманіття та обстеження новоприєднаних територій Карпатського біосферного заповідника
16:45
У Перечині вперше відзначатимуть День машинобудівника
16:29
Проєкт для дівчат та жінок з інвалідністю «Надихаючі дівчата» стартує в Ужгороді
16:12
На Рахівщині підозрюваний у побитті співмешканки до смерті перебувати під вартою без застави
16:01
На Виноградівщині для педагогів ІРЦ та психологів провели практикум-семінар
15:38
Закарпатець разом з неповнолітнім пособником намагалися переправити чоловіка через кордон
15:19
Нацгвардійці здали кров для поранених побратимів
14:55
У Мукачеві відзначили 180-річчя від дня народження Мігая Мункачі
14:36
Всі новини