41021
10:00 14.072024

Гороскоп (15 – 21 липня)

Цікаве 617

ОВЕН

Зараз саме час зайнятися наведенням ладу в документації та господарськими питаннями. Можуть виникнути суперечливі питання з комерційною нерухомістю. У багатьох Овнів у професійній сфері назрівають зміни, пов’язані зі переформатуванням керівного складу та умовами праці. 

ТЕЛЕЦЬ

У сфері кохання станеться подія, яка дуже вразить вас і змусить переглянути багато чого щодо вашого партнера. Фінансове становище буде не настільки хорошим, як хотілося б, але кошти надходитимуть стабільно. А якщо є бажання змінити роботу, то цього місяця можна досягти гідних умов. 

БЛИЗНЮКИ

У сімейних парах пануватиме ідилія. Ваш романтичний настрій викличе реакцію у відповідь. Діти тішать, але на їхні потреби знову будуть потрібні гроші. На роботі та в бізнесі будьте терплячими, активними та наполегливими! Партнерство із іноземними компаніями допоможе вийти на новий рівень.

РАК

Може постраждати матеріальне щастя. Зірвуться деякі проєкти, а вкладені кошти виявляться втраченими, ймовірні випадки обману навіть із боку близьких друзів та колег. Тим, хто хоче звільнитися, зірки радять зачекати трохи, щоб обміркувати своє рішення та знайти потрібну вакансію.  

ЛЕВ

Певна напруга щодо колег і керівництва може затьмарювати настрій, але плітки за вашою спиною – лише підтвердження вашої значущості. Гороскоп радить замислитись над зміною місця роботи чи професії, щоб реалізувати свій потенціал. Підприємцям слід розширювати свій бізнес.

ДІВА

Будьте обережними у фінансових операціях, не ризикуйте, вкладаючись у погано підготовлені чи надто креативні проєкти.  Ви зараз настільки зайняті сходженням кар’єрними сходами, що важко зносите претензії партнера. Роздратування і бажання все кинути можуть долати вас, але це не найкраще рішення. 

ТЕРЕЗИ

Стан організму буде вразливим. Можливе загострення хронічних захворювань. Більше відпочивайте, не нервуйте, подумайте про те, що вам справді потрібно для щастя і рухайтеся в цьому напрямі. Однак ті, хто  зайнятий кар’єрою або перебуває на відстані, відчують охолодження. Фінансова ситуація буде непоганою.

СКОРПІОН

Зірки радять самотнім звернути увагу на колегу, з яким пов’язують дружні стосунки. Особисте життя загалом мирне, дарує багато радості. Фортуна на вашому боці, однак це стосується винятково кар’єрної сфери – саме тут на вас чекає те, про що давно мріяли. У діловому сенсі вдалий весь тиждень. 

СТРІЛЕЦЬ

Гроші надходитимуть регулярно, поступово збільшуючись, особливо це стане помітним наприкінці місяця. Основні витрати лежать у сфері сімейних потреб. Можливі нові цікаві пропозиції, які слід обміркувати та обговорити, час покаже, що за ними майбутнє. З’явиться шанс перейти на кращу посаду. 

КОЗЕРІГ

В особистих стосунках час нестримних пристрастей: вас кидає з ринви під дощ. У багатьох із вас криза у сфері партнерства. Можливо, прийде розуміння, що подальшого зближення не буде і потрібно ставити крапку. Певні розбіжності пов’язані з фінансами, в інших випадках у всьому винні ревнощі. 

ВОДОЛІЙ

Нарешті приходить натхнення, на яке ви так довго чекали. Ви вже готові до нового повороту в сфері професійної діяльності, творчості чи бізнесу. Можливо, ви все більше замислюєтеся про переїзд до іншого міста чи країни і зараз ваші плани набувають чітких обрисів. Ідіть вперед, не озираючись.

РИБИ

Вам щастить і в особистому житті, і у кар’єрі. Дуже ймовірне зміцнення зв’язків із надійними союзниками, які нададуть лояльні умови співробітництва. Однак деякі питання потребують вашої пильної уваги, і, насамперед, це пов’язано з фінансовими потоками та матеріальною базою підприємства.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах