33482
10:00 1.072024

Гороскоп (1 – 7 липня)

Цікаве 259

ОВЕН

Якщо не боятися труднощів, то це чудовий час, щоб вирішити давно наболілі проблеми. Ви сповнені енергії та готові рішуче діяти. Несприятливий період настає для підприємців: проєкти розвиватимуться, а от із прибутками буде туго.

ТЕЛЕЦЬ

У бізнесі зараз час розширюватися, шукати надійних інвесторів. Ваші починання підтримають друзі, допоможуть з документами. У колективі службовців назріло невдоволення і хтось вам заздрить. Бажано потоваришувати зі своїми ворогами або розставити всі крапки над «і».

БЛИЗНЮКИ

У шлюбі виникне напруженість через розподіл фінансів. Самотні серця зможуть знайти цікаві знайомства в далеких країнах через інтернет-листування. Багато тих, хто давно зустрічається, ухвалять рішення закріпити свої стосунки, проте з цим краще зачекати до весни.

РАК

Попереду не найпростіший тиждень, і його краще пройти без поспіху та суєти. Вам зараз зовсім не до відпустки. Робочі та творчі проєкти забирають усі сили, але це дасть позитивні плоди. Ви досягли професійного піку і стоїте на порозі нового циклу.

ЛЕВ

Фінансова сфера після непростого періоду втрат поступово налагодиться, чекайте на приємні сюрпризи у вигляді подарунків, оплати ваших послуг або великого прибутку від угоди. Відмовтеся від ризикованих вкладень і не давайте в борг, оскільки є ймовірність, що ваші гроші не повернуть.

ДІВА

У більшості представників вашого знака головні події цього тижня будуть відбуватися саме в особистому житті. Енергії нинішнього періоду розширять коло осіб, які можуть стати потенційними «половинками», а також посилять взаємні почуття в тих, хто вже давно разом.

ТЕРЕЗИ

Застій у бізнесі вимагатиме терплячого очікування, а складнощі з державними органами гальмуватимуть розвиток проєктів. Головною проблемою буде нестача коштів. Багатьом варто задуматися про те, щоб піти у вільне плавання або зайнятися творчими проєктами.

СКОРПІОН

Напружена ситуація в колективі додасть похмурого настрою. Службовці можуть подумати про перехід у сімейну справу чи на нову, більш спокійну роботу – можливості для цього з’являться на початку. У цей же період імовірні проблеми з дітьми та великі витрати, пов’язані з ними.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто розраховувати на швидке вирішення питань. Однак у вас є сили й терпіння, щоб досягти всього, чого ви хочете. Для справ кар’єрного характеру цей тиждень дуже сприятливий. Підприємці та начальники всіх рівнів матимуть можливість матеріалізувати свої досягнення.

КОЗЕРІГ

Отримані знання та навички допоможуть відчути більше впевненості в собі й дадуть поштовх для пошуку нових сфер своєї реалізації. Проєкти, якими зайняті підприємці та начальники, обіцяють великі перспективи. У службовців є шанс здобути нову посаду та зміцнити своє становище.

ВОДОЛІЙ

Наймані працівники цього тижня можуть змінити роботу, але є також небезпека звільнення. Імовірна вдала ділова поїздка, зміцнення зв’язків з іноземними колегами. Фінансова ситуація загалом стабільна. Проте краще відмовитися від позик та вкладень, а також від ризикованих угод.

РИБИ

Тиждень напружений і більше підходить для роботи: на особисте життя не вистачатиме ні часу, ні сил. У любовній сфері очікуються серйозні зміни, для декого вони будуть негативними. Напади ревнощів можуть зіпсувати романтичний настрій, тому наберіться терпіння і не поспішайте з висновками.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах