33261
10:00 2.062024

Гороскоп (3 – 9 червня)

Цікаве 3790

ОВЕН

Доведеться навести лад у різних сферах життя – у роботі, коханні, творчих проєктах. Водночас настав час зміцнити тили в усіх напрямах своєї діяльності. Але наберіться терпіння, адже не все йтиме так, як ви задумали. У цілому ж це дуже продуктивний час, особливо для творчих занять.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень принесе важливі зміни в професійну сферу. Спочатку все може здатися вам справжньою катастрофою, адже йдеться про звільнення, безробіття, конфлікти, банкрутство. Однак не поспішайте впадати у відчай, бо все найцікавіше тільки починається: старе руйнується – нове вибудовується.

БЛИЗНЮКИ

З перших днів тижня відчуєте, як ваш настрій стрімко змінюється на краще. З’явиться шанс вдалих інвестицій у нерухомість, землю, офіси, склади тощо. Держслужбовці й ті, хто працює за наймом, серйозно замисляться про зміну місця роботи, але не варто поспішати, якщо у вас немає подушки безпеки.

РАК

Дивним чином вам вдається зберігати спокій і навіть психологічно зцілювати оточення. Час романтики та сімейного добробуту. У багатьох міцних сім’ях з’являться діти чи внуки. У фінансовій сфері тиждень без потрясінь: якщо ви планували великі закупи, вкладення, можете робити це сміливо.

ЛЕВ

У багатьох Левів головні події цього тижня відбудуться саме на роботі. З одного боку, обмежуються ваші можливості доходу, але з іншого – настає цікавий період, з’являються нові знайомі. Те, що відбувається навколо, підштовхує до глибокого аналізу та пошуку відповідей на питання, які давно непокоять вас.

ДІВА

На порядку денному – будівництво, великий ремонт, придбання будинку, квартири, дачі. Або ж переїзд, еміграція, повернення на батьківщину. Імовірні проблеми з дітьми, але ви можете їх вирішити. Якими точно будуть труднощі протягом цього періоду, невідомо, але привід для занепокоєння знайдеться.

ТЕРЕЗИ

Тиждень щасливих подій, старанної праці та цілком заслуженого щастя. Ті, хто планує переїзд, будуть близькі до здійснення своєї мрії. Романтичний і безтурботний період, але якщо кохання та гроші пов’язані між собою, то взаємні претензії щодо фінансів можуть стати причиною розлучення.

СКОРПІОН

Витрати цього тижня будуть перевищувати доходи. Обставини, які стрімко змінюються, змусять вас робити швидкі кроки з подолання кризи. Доведеться багато чого змінити на професійній ниві, тому будьте готові до важких рішень та максимальної відповідальності.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться розриватися між домом та роботою, бізнесом та дітьми, навчанням та коханою людиною. Головна проблема – брак інвестицій і фінансова залежність від інших людей. Клієнтів буде небагато, але постійні споживачі ваших послуг залишаться з вами.

КОЗЕРІГ

Дуже важливий, але для багатьох неоднозначний період. Ті, хто закоханий, будуть надто емоційними та квапливими. Напади ревнощів та образ можуть сильно зіпсувати романтичний настрій, тому наберіться терпіння і не поспішайте розривати стосунки. Адже згодом ви дуже пошкодуєте про це.

ВОДОЛІЙ

Ваші доходи будуть безпосередньо пов’язані із вкладеними раніше зусиллями. Доведеться серйозно попрацювати, щоб отримати пристойний прибуток. Гарний час для заробітків через інтернет. В особистій сфері багато чого несподівано налагодиться.

РИБИ

Тиждень виявиться динамічним і дуже напруженим. Багато хто з Риб зазнає труднощів у просуванні послуг компанії на міжнародному рівні, співпраця з іноземними партнерами може зайти в глухий кут. Певний період вашого життя явно добігає кінця і починається зовсім новий цикл.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Обпік і побив до смерті: жителя Мукачева судитимуть за знущання над колишньою дружино
19:40
В Ужгороді виявили нетверезого водія, який мав з собою наркотичні речовини
19:07
Тренінги щодо розуміння та підтримки вразливих спільнот проводять в Ужгороді
18:52
В Ужгороді з нагоди Дня туризму відзначили представників цієї сфери
16:19
У Мукачеві відкриють гуртки з робототехніки та БПЛА
15:40
В Мукачеві виявили водія-порушника, який надав фальшиві документи
15:23
В Ужгороді сьогодні попрощалися із 52-річним захисником – старшим солдатом Едуардом Кострабою
15:09
На Закарпатті, неподалік кордону знайшли сховок з 75-ма гвинтівками, гранатами і набоями часів І Світової війни
15:03
30 вересня на митному кордоні «Вишнє Німецьке – Ужгород» буде частково обмежено рух
14:44
«Взаємозв’язок хімії та екології: залучення інновацій та сталого розвитку для майбутнього покоління»: міжнародний форум
14:44
Всі новини