39309
10:00 31.032024

Гороскоп (1 – 7 квітня)

Цікаве 592

ОВЕН

Турботи можуть бути пов’язані з проблемами. Розташування зiрок, як i ранiше, несприятливе. Робота зажадає швидкої реакцiї на подiї та факти i не принесе значних результатiв. Овни можуть проявляти квапливiсть, зайву гарячковість. Багато висновкiв i рiшень будуть поспiшними i спричинять  важкi наслiдки.

ТІЛЕЦЬ

Справи, якi з’являться у Тiльцiв, виявляться не дуже обтяжливими. Тому вони не повиннi вiдчувати себе втомленими наприкiнцi тижня. Можливi рiзкi змiни настрою, дратiвливiсть. Тiльцi можуть стати на стежку критиканства. Багато хто з них буде здатний героїчно вiдстоювати який-небудь найбанальнiший iдеал, але в той самий час висловить нищiвну критику на будь-якi проєкти, розрахованi на тривалий термiн.

БЛИЗНЮКИ

Ймовiрне загострення чуттєвостi, схильностi до мiстицизму. Можливо, на Близнюкiв чекають помилки в поведiнцi через невiрне уявлення про ситуацiю, що склалася. Можливi рiзкi й раптовi перепади в настрої. Близнюки повиннi бути готовi до того, що спiлкування зi старшими членами сім’ї може зiпсувати їм настрiй. 

РАК

Тиждень сприятливий для фiнансових операцiй. Всi справи так чи iнакше будуть пов’язані з грошима: доведеться вiддавати i знову брати у борг, займатися пошуками нових заробiткiв, допомагати близьким родичам. Тиждень присвячений об’єднанню людей, сприятливий для зачаття, укладення шлюбу. 

ЛЕВ

Серйознi перешкоди з боку чиновникiв або чужi помилки ускладнять просування до мети. В дорозi можливi затримки через непорозумiння. Левам доведеться частково змiнити плани. Небажанi колективнi заходи. Несприятливий тиждень для одруження, початку нових справ. Можлива неадекватна реакцiя на оточення.

ДІВА

Тиждень отримання нових джерел енергiї, самоствердження. Вся iнформацiя цього тижня повинна суворо перевiрятися. Поспiшнiсть у рiшеннях, неуважнiсть або спроби вирiшувати кiлька справ одночасно призведуть до помилок або фiнансових втрат. Хороший час для завершення справ, аналiзу пройденого шляху. 

ТЕРЕЗИ

Тиждень припускає перевiрки, пiдступи. Цей перiод може пiднести вам сюрпризи i несподiванi вiстi, як поганi, так i хорошi.  Тиждень припускає включення космiчної енергiї, божественнi одкровення, очищення думок, прояснення свiдомостi. Можливо, до вас дiйде усвiдомлення вiчних iстин, якi збагатять ваш внутрiшнiй свiт.

СКОРПІОН

Цей тиждень сприятливий для дiлових операцiй, роботи з банками або iншими фiнансовими структурами. Ймовiрне отримання кредиту, позики, спонсорської допомоги. Багато Скорпiонiв одержить шанс створити хорошу базу для просування вперед. Подiї цього тижня сприятимуть дiловiй активностi Скорпiонiв. 

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень припускає тверезу оцiнку дiйсностi, мудрiсть, смиреннiсть. Пiдвищенi претензiї до близької людини можуть призвести до скандалу. Тиждень не зовсiм вдалий для вирiшення яких-небудь серйозних питань. Гасло тижня – тихе сiмейне щастя. Можливе отримання неприємної звiстки.

КОЗЕРІГ

Несприятливий тиждень для активних починань i активної боротьби. Можливо, саме Козерогiв наздоженуть невирiшенi проблеми або колишнi помилки в справах.  Завзятiсть Козерогiв у досягненнi мети може послужити погану службу. Небажання прислухатися до мудрих порад примусить  витратити весь запас енергiї.

ВОДОЛІЙ

Сприятливий перiод для розширення спiлкування, комерцiйних поїздок, подорожей. Життєвий потенцiал Водолiїв може бути на високому рiвнi, що дозволить їм упоратися з будь-якою справою. Велика частина неприємностей зникне сама собою, якщо Водолiї не втручатимуться в звичайний хiд подiй. 

РИБИ

Тиждень позначений суєтою. Може так трапитися, що дрiбний клопiт зашкодить рацiонально планувати. Тиждень характеризується розривом родинних зв’язкiв. Не виключенi взаємнi докори i невдоволенiсть одне одним. Риби-жiнки втручатимуться в чужi конфлiкти, втратять самовладання. Багато хто вiдчує себе самотнiм.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах