Інгредієнти:
– морква – 700 г;
– масло вершкове – 1 ст. л.;
– цукор коричневий – 1 ст. л.;
– вода – 120 мл;
– сіль – 0,5 ч. л.;
– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.
Спосіб приготування
У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.
Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.
Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.
Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
Додайте перець та порубану петрушку.
Смачного!