ko.net.ua

Овочевий салат для схуднення

Інгредієнти:

– капуста – 150 г,

– морква – 100 г,

– буряк – 150 г,

– цибуля – 15 г,

– зелень – 10 г,

– олія – 2 ст. л.,

– сіль – дрібка.

Спосіб приготування

Щоб приготувати вітамінний салат для схуднення, бажано використовувати молоду капусту, яка більше хрумтить і надає страві солодкуватості. Утім дійте відповідно до сезону. Якщо капустина стара, зніміть верхнє жорстке листя. Решту овочів почистьте та сполосніть під краном.

Капусту нашинкуйте тонкими смужками. Працюйте гострим ножем, намагаючись різати якомога тонше, так салат вийде смачнішим. Моркву натріть на тертці. Бажано на тій, що призначена для корейської моркви. Якщо тертка звичайна, то обирайте великі отвори.

Так само натріть і буряк. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Можете взяти замість ріпчастої шалот або білу салатну цибулю. У цих видів смак ніжніший. Зелень подрібніть. Можна обрати петрушку, кріп, зелене перо цибулі чи зробити мікс.

Складіть підготовлені овочі в салатник. Посоліть на власний смак. Заправте соняшниковою чи оливкою олією. Перемішайте і подавайте до столу. Після такої страви кишечник запрацює як годинник, звільняючись від усього зайвого в організмі.

Смачного!