ko.net.ua

Буряк із чорносливом

Інгредієнти:

Спосіб приготування

Моркву та буряк відваріть до готовності, остудіть, очистіть. Ще один варіант приготування овочів, який допоможе зберегти максимум їхньої користі, – запекти їх у духовці. Це треба робити протягом 30-40 хвилин у духовій шафі при температурі 180 градусів. Готові овочі можна покласти в поліетиленовий пакет на кілька хвилин – так їх буде легко очистити.

Залийте окропом чорнослив без кісточок, потримайте до розм’якшення, потім обсушіть на паперовому рушнику та поріжте дрібними кубиками.

Куряче філе дрібно наріжте. Особливо смакуватиме в цьому салаті філе куряче копчене.

Волоські горіхи підсмажте 5-7 хвилин на сухій розпеченій пательні, подрібніть ножем. В обраний посуд складіть усі інгредієнти салату шарами:

Куряче філе, посипане подрібненим волоським горіхом, змастіть майонезом.

Смачного!