35662
10:00 18.122023

Гороскоп (18 – 24 грудня)

Цікаве 1229

ОВЕН

Бережіть своє здоров’я, зміцнюйте імунітет. У фінансовому плані – без надмірностей, але на все необхідне вистачатиме. Зате з погляду любовних стосунків просто чудовий тиждень. Найправильніше буде на роботі займатися лише рутиною, а от вечори присвятити коханій людині, сім’ї, дітям. 

ТЕЛЕЦЬ

Якщо вам сумно, ви опинилися у вирі нерозв’язних проблем – сміливо вирушайте у гості до родичів чи старих друзів. Вас гостинно прихистять та допоможуть вийти зі складної ситуації. До кінця тижня повернуться стабільність та позитив. Якщо маєте час, саме час зайнятися благодійною діяльністю. 

БЛИЗНЯТА

Настав час озирнутися назад, взяти відповідальність не лише за своє життя, а й за життя оточення. Ви навіть зможете залагодити застарілі сварки та виступити миротворцем у конфліктах, до яких ви не маєте стосунку. Вільний час ідеально спрямувати на спілкування з дітьми. 

РАК

Для вас тиждень виявиться сприятливим, попри зовнішнє напружене тло. Внутрішня гармонія дозволить не вступити ні з ким у конфлікт ні на роботі, ні вдома. Спілкування з поколінням, яке підростає, буде неймовірно цікавим, тому що ви не тільки зможете йому багато дати, а й отримати чимало від нього.

ЛЕВ

Ви здивуєтеся, наскільки ваша відкритість та інтерес до життя оточення по-новому розкривають вас. Тиждень максимально сприятливий для зростання у професійній сфері. Але не час для пошуку співпраці та започаткування нової діяльності. Тому знаходьте плюси в тому, що маєте. 

ДІВА

Уперто проявляйте ініціативу, але поки не беріть на себе нові проєкти, навіть якщо вони здаються легкими. Весь тиждень вас долатиме море пристрасті та некеровані емоції, що призводитиме до бурхливого з’ясування стосунків. Насправді у цей час ви можете зіпсувати взаємини, про що згодом шкодуватимете.

ТЕРЕЗИ

У цей час вас буде тягнути до розкоші, тому, якщо є така можливість, варто заглянути до магазину, потішити себе якоюсь покупкою. Якщо ж кошти поки не дозволяють купити собі щось дороге, вирушайте на екскурсію до музею, щоб отримати візуальне задоволення від краси та розкоші навколо.

СКОРПІОН

Планетарні енергії наділяють вас спокоєм, працьовитістю та позитивним ставленням до життя. Використовуйте будь-яку сприятливу можливість, щоб зробити щось значуще та цікаве на професійній ниві. Займайтеся нестандартними для себе справами, намагайтеся дивитися на речі з незвичного ракурсу. 

СТРІЛЕЦЬ

Другу декаду грудня є сенс провести максимально продуктивно. Активно беріться за ті проєкти, які раніше розпочинали, але справа не пішла. Ви в ресурсному стані, але стан вашого здоров’я зараз залежить від якості харчування, тому краще їжте менше, але ретельно вибирайте екологічно чисті продукти. 

КОЗОРІГ

Краще не займатися справами, що потребують точності й обмежень. Буде правильно знайти час для хобі та намалювати картину, зробити кілька красивих фото чи з дитиною сніжинки на вікна. Оточення відзначає, що ви стали м’якшими і добродушнішими, що робить вас привітним господарем.

ВОДОЛІЙ

За яку б безнадійну справу ви не взялися,  будете налаштовані все доводити до кінця. Однак не все так райдужно, адже в період плюс-мінус три дні до і після молодика сил може катастрофічно не вистачати. Тож не варто докладати занадто багато зусиль марно і обіцяти більше, ніж зможете виконати якісно.

РИБИ

Цими днями легко заплутатися у своїх бажаннях. Є шанси переоцінити свої фінансові можливості чи «вляпатися» в якусь невиразну схему. Уникайте підписання важливих паперів, пов’язаних із бізнесом, а також не налягайте на ігристе та жирне. Гарний час для підбиття підсумків. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах