7704
10:00 3.122023

ГОРОСКОП (4 – 10 грудня)

Цікаве 1887

ОВЕН

Тиждень сприятливий для початку будь-якої важливої справи, використання iнформацiї. Ваша зростаюча активнiсть буде гiдно оцiнена оточуючими. Цього тижня вірогідні пригоди, несподiванi повороти в долi. Зiрки застерiгають вас вiд сумнiвних знайомств i справ, пов’язаних із ризиком для здоров’я.

ТЕЛЕЦЬ

Вплив планет викличе у вас похмурiсть, буркотливiсть, чорну меланхолiю. Цілком можлива агресивна поведiнка стосовно людей, якi можуть дратувати песимiстiв. Ускладнення хронiчного захворювання тiльки посилить важкi тенденцiї тижня. Але терпiння допоможе вiдновити сили.

 БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень може пiднести сюрпризи i несподiванi вiстi, як поганi, так i хорошi. Особиста чарiвнiсть, м’якiсть, неординарнiсть думок можуть закласти основи для майбутнього добробуту. Розвинена iнтуїцiя i здатнiсть розумiти людей допоможуть визначити, хто справжнiй друг, а хто ворог.

РАК

Сприятливий тиждень для будь-якої дiяльностi, дiлових i дружнiх зустрiчей. Вiрогiднi плiднi знайомства, самореалiзацiя, удача i визнання. Для представникiв iнших професiй творче ставлення до будь-якої справи хоча б частково компенсує неприємнi хвилювання i невдачi попереднiх тижнiв. 

ЛЕВ

Дипломатичнiсть пiд час звернення до  установ може позитивно позначитися на просуваннi до мети. Життєвий потенцiал на високому рiвнi, зростають сексуальнiсть, iнтуїцiя. Але помилкова звiстка, ваша невiрна оцiнка ситуацiї або необачнi обiцянки близьких можуть призвести до ускладнень у життi.

ДIВА

Тиждень сприятливий для укладання шлюбу, зачаття, гармонiйних сiмейних стосунків. Розумне слово дiйде до свiдомостi. Вiрогiднi проблеми, пов’язанi з близькою людиною або родичами. Справа може закiнчитися великим скандалом, тому подумайте про наслiдки, перш нiж що-небудь робити. 

ТЕРЕЗИ

Люди, з якими ви познайомитеся цього тижня, можуть відiграти у вашому життi фатальну роль. Тиждень передбачає мудрiсть у рiшеннях, непорушнiсть закону, отримання корисної iнформацiї, впевненiсть у власних силах. Багатьом доведеться освоювати абсолютно нову справу, починати лiкування. 

СКОРПIОН

Можливо, тиждень почнеться із роздратування i сварок. Багато хто втратить вiру в завтрашнiй день. Основною проблемою цього тижня є виникнення ситуацiї, пiд час якої доведеться вiдмовитися вiд особистих планiв, вiд спiлкування з дiтьми та сiм’єю заради професiйних iнтересiв i кар’єри.

СТРIЛЕЦЬ

Цілком можливо, що саме зараз почнеться перiод, пов’язаний з духовними шуканнями. Пихатiсть, прагнення звалити на чужi плечi провину за власні помилки або нарiкання на долю тільки зашкодять досягненню успiху в справах. Молодi люди можуть проявити безвiдповiдальнiсть на службi. 

КОЗЕРIГ

Справи не вимагатимуть значних зусиль, бiльшiсть проблем зможете розв’язати зразу. Зростуть чарiвнiсть, здатнiсть привернути увагу публiки. Енергетично могутнiй тиждень. Надлишок енергiї може виявитися руйнiвним. Висока вiрогiднiсть прояву нестриманостi й сварок з оточуючими, скандалiв у сiм’ях.

ВОДОЛIЙ

Ймовiрне падiння рiвня добробуту. У керiвникiв зниження рiвня психiчної енергiї спричинить втрату авторитету i впливу на оточуючих. Ймовірне погiршення фiнансового становища. Ви зможете прийняти правильнi кардинальнi рiшення та зав’язати потрiбнi зв’язки, якi убережуть вас вiд великих проблем у майбутньому.

РИБИ

Тиждень пов’язаний з неприємностями у фiнансовiй сферi. Дiти також вимагатимуть вiд вас бiльшої уваги. Зараз не варто вiдмовляти їм у цьому. Намагайтеся не концентруватися на поганому, а дивитися з надiєю у свiтле майбутнє. Бiльше проводьте часу із сiм’єю та найближчими друзями.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах