ko.net.ua

Гороскоп (11 – 17 вересня)

ОВЕН

Чітко сформулюйте, чого ви хочете, і спокійно пливіть за течією. Усе поступово влаштується саме так, як вам потрібно. Скромність буде для вас гідною прикрасою – не забувайте про це, тоді маса можливих непорозумінь, незручностей і навіть конфліктних ситуацій обійде вас.

ТЕЛЕЦЬ

Настає сприятливий період для відкритого висловлювання своїх емоцій. Зараз вам необхідно вчитися наполегливіше відстоювати власні плани та задуми. Намагайтеся не дратуватися через дрібниці, а наполегливо йдіть до поставленої мети.

БЛИЗНЮКИ

Зараз у вашому житті навряд чи відбуватимуться важливі й динамічні події, а тому цей час можна і потрібно використовувати для спокійного та послідовного відновлення сил. Варто частіше бувати на самоті. Найбільш ефективним відпочинком стане пасивне проведення часу.

РАК

Маленькі труднощі цього тижня легко відступлять під вашим натиском, а більш серйозні тільки підбадьорять ваш бойовий запал. Не пропустіть мить удачі! Будь-яка рекомендація може серйозно покращити ваше становище, якщо ви не зіпсуєте все своєю нерішучістю.

ЛЕВ

Імовірні проблеми на роботі через розбіжності з начальством. Хто б зрештою не мав рацію, починати з цього приводу відкриті бойові дії не варто. Контролюйте емоції – ви можете в запалі наговорити зайвого, про що потім будете довго шкодувати. Менше хвилюйтеся, більше вірте у свої сили.

ДІВА

Сприятливий період для прийняття відповідальних рішень. Події, які відбуватимуться, відвернуть вас від сумних думок і подарують заряд оптимізму. Подумайте про підвищення свого професійного рівня та розширення кругозору. Прийміть запрошення старих друзів, воно дуже важливе для вас.

ТЕРЕЗИ

Вам може здатися, що ви заплуталися в ситуації, яка склалася. Вам потрібні спокій і тиша для самопізнання. Імовірне просування по службі чи поїздка за кордон. Не відвертайтеся від сторонньої допомоги, оскільки ваші сили та можливості не безмежні.

СКОРПІОН

З’явиться чимало способів досягти бажаного – було б що бажати. Зараз цілком можливим є отримання додаткового прибутку або просування по службі. Вам необхідно замаскувати свої вразливі місця, інакше під час вирішення важливих питань вас можуть змусити помилитися.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте обережнішими, тримайте себе в руках – і тоді вам не доведеться каятися у своїх вчинках. Вам може надійти цікава та актуальна інформація, дуже важливо правильно і своєчасно нею розпорядитися. Намагайтеся не попадатися на вудку і не вірити ілюзіям, тоді вам гарантовано успіх.

КОЗЕРІГ

Цього тижня самовладання та інтуїція допоможуть вам з честю вийти з будь-якої ситуації й знайти відповіді на всі запитання, які вас цікавлять. Щоб не погіршувати настрій собі та тим, хто поряд, будьте більш терплячими до рідних і друзів, а зайвого спілкування краще й зовсім уникати.

ВОДОЛІЙ

Варто звернути увагу на своє здоров’я. У разі появи будь-яких захворювань, негайно зверніться до лікаря, не затягуючи з обстеженнями та лікуванням. Цей період особливо сприятливий для творчості в будь-яких її проявах. Якщо захочете, зможете значно змінити світ навколо себе.

РИБИ

Робота не вимагатиме від вас зайвого напруження та надзусиль, тож у вас з’явиться можливість частіше бувати вдома. Уважніше поставтеся до своїх дітей, намагайтеся захистити їх від потенційно небезпечних ситуацій. Цей період варто присвятити домашнім та побутовим справам.