39193
10:00 7.082023

Гороскоп (7 - 13 серпня)

Цікаве 3370

ОВЕН

Важливо пам’ятати про інформаційну гігієну. Якщо вірити всім на слово, життя може досить швидко перетворитися на тотальний жах. З надлишком поганих звісток та поганої інформації може суттєво зрости тривожність, яка погіршить психологічний стан та негативно вплине на енергетику, імунітет, силу волі.

ТЕЛЕЦЬ

Сила полягатиме в умінні зберігати секрети та розповідати стороннім лише те, що вони аж ніяк не зможуть використати проти вас. У середині грудня буде корисно займатися тим, що Тельці довго відкладали на потім. Настав час розібратися з невиконаними обіцянками. Це благотворно позначиться на кармі та удачі. 

БЛИЗНЮКИ

Люди цього знака стануть найудачливішими на планеті в період із вівторка до п’ятниці. Цей тиждень багатий на доленосні зустрічі, варто бути уважнішим до того, що відбувається. Щоб успіх не пішов геть, доведеться бути добрішим, забувати образи. Помста – доля недалекоглядних людей, тож краще сфокусуватися на добрі. 

РАК

Вам варто частіше звертатися по допомогу до оточуючих і не боятися займатися тим, до чого лежить душа. Вони допоможуть змінити долю. Можливо, ви зможете зустріти на своєму шляху дуже важливих людей, які відіграють далеко не останню роль у становленні щастя, але станеться це в далекому майбутньому. 

ЛЕВ

У ці сім днів доведеться переглянути багато аспектів свого життя. Певні люди в оточенні вдаряться у філософію і почнуть згадувати минуле, але дуже важливо не йти з головою в негатив. Зірки та планети допоможуть вам вирішити кармічні завдання, а також зроблять вас трохи більш кмітливими. 

ДІВА

Настав час зробити щось значуще для себе та для своїх близьких. Наприклад, можна витратити частину часу та коштів на зміцнення здоров’я або на огляд у лікарів, здачу аналізів. Кінець тижня може стати часом ваших метань та тривог. Можливі нестикування та різкі зміни планів.

ТЕРЕЗИ

Якщо раптом щось не буде виходити, краще не гнівити долю. У цей період Всесвіт може бути мстивим, тому необхідно дякувати йому за все те, що відбувається. Не варто шкодувати про минуле та лаяти себе за помилки. Те, що було, давно минулося. Тепер настав час спрямувати погляд уперед.

СКОРПІОН

Вам слід гармонізувати простір навколо себе, причому максимально швидко та терміново. Корисно робити генеральне прибирання. Якщо ніхто з рідних не хоче цим займатися, насідати на них і змушувати щось робити не потрібно. Це гарний час для романтичного відпочинку разом із другою половинкою.

СТРІЛЕЦЬ

Настає сприятливий час для енергетичних практик, молитов, поміркованого самоаналізу. Можливо, до вас обличчям повернеться удача, але важливо пам’ятати, що зараз удача не посміхається двічі. Якщо з’явиться шанс стати успішнішим у якійсь сфері, доведеться ним скористатися, щоб уникнути жалю в майбутньому.

КОЗЕРІГ

Це досить непоганий час для проведення ритуалів на удачу та щастя. У цьому напрямі важливо працювати всеосяжно і цілком, тому, крім ритуалів, краще продовжувати діяти. Ніхто не повинен знати, чого ви прагнете та які ваші плани на найближчі сім-десять днів. 

ВОДОЛІЙ

Цього тижня, можливо, вам доведеться нелегко.  Зорепад тим часом посприяє якнайшвидшому очищенню вашої свідомості від усього найгіршого. Астрологи також повідомляють, що зараз вам необхідно якнайбільше спілкуватися з людьми, які добрі й позитивні, відкриті й здатні піклуватися про вас.

РИБИ

Для збереження гарного настрою та удачі варто якомога рідше спілкуватися з представниками зарозумілих та гордих знаків зодіаку. Потрібно правильно вибирати своє оточення, тому що від нього залежатиме щонайменше половина успіху. Також астрологи радять знайти баланс між роботою та відпочинком.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах