41020
10:00 14.052023

Гороскоп (15 – 21 травня)

Цікаве 2432

ОВЕН

Цього тижня вам доведеться навчитися реально оцінювати ситуацію, дивлячись на світ без рожевих окулярів. Ви зможете побачити людей з вашого оточення в іншому світлі, не ідеалізуючи їх та не приписуючи їм неіснуючих якостей. Спокійніше приймайте недоліки тих, хто поряд, і будьте більш терплячими.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано дослухатися до своєї інтуїції. Внутрішній голос допоможе вам обрати правильний шлях і в особистих справах, і на професійній ниві. Цього тижня зможете підвищити свій авторитет у колективі, ваша думка буде цінною. Не варто нікому відкривати свої таємниці – тримайте плани при собі.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам треба буде прийняти непросте рішення. Не варто поспішати з вибором та дозволяти іншим підганяти вас. Ваше рішення може вплинути на майбутнє. Зростає ймовірність виникнення конфліктних ситуацій, проте вам у будь-якому разі потрібно зберігати спокій та розважливість.

РАК

У фокусі уваги цього тижня – особисті стосунки. Можливо, варто придивитися до хорошого знайомого. Не виключено, що між вами пробіжить іскра й у стосунках виникне більш романтичний поворот. У професійній діяльності не слід відсиджуватися на лавці запасних.

ЛЕВ

У вашому житті настає вдалий час для навчання і здобуття нового досвіду. Отримані знання, інформацію та вміння зможете застосувати вже найближчим часом. Це принесе вам значну вигоду. Уникайте людей, здатних заразити вас негативними думками.

ДІВА

У цей період бажано більше часу проводити зі своєю другою половинкою. Оточіть найдорожчу людину турботою та увагою, це допоможе зміцнити ваш союз. Зорі також радять більше уваги приділяти своєму фізичному здоров’ю, доповнити розпорядок дня прогулянками на свіжому повітрі.

ТЕРЕЗИ

Необхідно більше уваги приділяти здоров’ю. Профілактика допоможе запобігти погіршенню самопочуття та розвитку хронічних недуг. У професійній діяльності від роздумів слід переходити до активних дій. Приймаючи важливе рішення, обдумуйте наслідки кожного кроку і не намагайтеся квапити події.

СКОРПІОН

У любовних і професійних стосунках варто уникати зарозумілості та гордині. Не слід виявляти зайву напористість, це може відштовхнути людей. Уміння пристосовуватися під мінливі події й терпимість до недоліків інших допоможуть швидше досягти бажаних результатів.

СТРІЛЕЦЬ

Для вас на перший план виходять бажання особистого характеру. Не відмовляйте собі в задоволенні сходити на побачення. Ваші привабливість і життєва енергія саме на піку, тож дозволяють з легкістю зачаровувати серця. Ініціативність і енергійність стануть ключем до успіху в будь-якій сфері. Важливо зберігати позитивний настрій.

КОЗЕРІГ

Для того щоб досягнути успіху, цього тижня вам потрібно розпрощатися з вантажем минулого, який тисне на плечі. Не дозволяючи негативним думкам визначати ваш настрій, ви зможете запрограмувати себе на успіх. Левову частку уваги вимагатимуть домашні обов’язки. Варто приділяти більше уваги близьким людям.

ВОДОЛІЙ

Цей тиждень буде вдалим для вас. Незважаючи на негативне розташування планет, представники цього знака стихії Повітря зможуть домогтися успіхів у професійній та особистій сферах. Вам варто бути уважними до кожної дрібниці: у них можуть ховатися важливі підказки долі.

РИБИ

На вас чекає спокійний і розмірений тиждень без особливих потрясінь. Сприятливий час для нових знайомств та побачень. Не виключені грошові надходження з несподіваних джерел. Чудовий період для вирішення фінансових питань. Вдалими будуть і великі придбання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини