ko.net.ua

Гороскоп (20 – 26 лютого)

ОВЕН

З погляду справ, майбутній тиждень буде дуже вдалий. На особливі успіхи можна розраховувати в першій його половині, коли вашої енергії вистачатиме на будь-які завдання. А от у стосунках складніше: чим ближче до вихідних, тим більше буде в них напруги. Бажано виявляти стриманість і терплячість. 

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня вас відрізнятиме загострена й надмірна сприйнятливість. Багато хто постійно накручуватиме себе. Намагайтеся цього уникати. Дуже корисними будуть походи в хамам або сауну, та й просто гарячі ванни. Що стосується справ, то найбільш сприятливим для них днем є четвер.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень дуже сприятливий для придбання техніки. Крім того, ви можете розраховувати на успіхи в роботі, особливо якщо не будете надто наполегливі в спілкуванні з колегами, тим більше з начальством. Така небезпека існує, і найпроблемнішим у цьому сенсі днем стане п’ятниця.

РАК

Перша половина тижня підходить для активних дій. Імовірно, ви зіткнетеся з певним опором, але зумієте успішно його подолати. А ось четвер і п’ятниця – набагато повільніші та дещо «розфокусовані» дні, коли краще братися лише за найпростіші завдання. У вихідні корисними будуть заняття спортом.

ЛЕВ

Утримайтеся від ухвалення важливих фінансових рішень. Та й великі покупки теж варто відкласти. Будете виявляти нестандартність мислення й завидне почуття гумору. З останнім, щоправда, обережніше. Є ризик образити когось іронічним словом. Найбільш вдалі дні – понеділок та вівторок.

ДІВА

Тиждень нейтральний щодо справ: ви будете чудово справлятися з поточними завданнями, але на якісь серйозніші звершення розраховувати не варто. А ось для творчої роботи та романтичних стосунків цей період цілком сприятливий. У п’ятницю будьте уважнішими до помилок та примх домочадців.

ТЕРЕЗИ

Досить бурхливою буде ситуація в романтичних стосунках. Швидше за все, виникнуть суперечки, але ви їх успішно вирішите. Та й загалом конфліктний потенціал тижня дуже високий, але ваших дипломатичних талантів має вистачити, щоб мирно розібратися з усіма серйозними проблемами.

СКОРПІОН

Уже в понеділок-вівторок можете зробити рішучі кроки, які зададуть тон і стануть фундаментом успіхів не лише цього тижня, але й найближчого місяця. Дійте сміливо, однак уникайте агресії, вона зараз може все зіпсувати. Максимальна концентрація негативних емоцій припадає на понеділок і суботу.

СТРІЛЕЦЬ

Продовжаться позитивні тенденції попереднього тижня. Заходи, невеликі сімейні свята чи урочистості займуть багато часу, принесуть приємні турботи й клопоти, але результат виправдає всі зусилля. Можете отримати пропозицію про нову роботу. Матеріальна сфера залишиться стабільною та передбачуваною.

КОЗЕРІГ

Досить безтурботний тиждень – у вас нарешті з’явиться можливість зайнятися чимось для душі. Робочі ситуації будуть стабільними й активного втручання не вимагатимуть, фінансова сфера теж не викликатиме занепокоєння. Найбільш яскравим виявиться романтичний бік життя. 

ВОДОЛІЙ

Зустрічі та розмови з начальством варто перенести на якийсь інший тиждень. Та й узагалі ініціативу в роботі краще віддати колегам. Від взаємодії з ними зараз залежатиме багато, тож намагайтеся підтримувати хороші стосунки. В інших сферах життя активність варто виявляти лише в четвер і п’ятницю.

РИБИ

Можете побалувати себе: цей період добре підходить для оновлення гардеробу та візитів до салонів краси. У діловій сфері найбільш сприятливими будуть початок і кінець робочого тижня. А вихідні мають принести вам багато задоволення та веселощів, проте бажано, щоб вечірки були камерними, домашніми.