ko.net.ua

Картопля, запечена з куркою

Інгредієнти:

– невелика курка – 1 шт.;

– великі картоплини – 5 шт.;

– цибуля – 1 шт.;

– часник – 3 зубчики;

– соняшникова олія – 10 мл;

– сіль і мелений перець – за смаком.

Спосіб приготування

Курку обробляють, великі частини розрізають на більш дрібні шматочки.

Цибулину ріжуть півкільцями, часник подрібнюють за допомогою часникодавки. Все додають до курки.

Картоплю нарізають кружальцями і додають до решти складників.

Підготовлені продукти солять, перчать і перемішують з олією.

Курку з картоплею викладають на змащений невеликою кількістю олії деко і випікають при 190°С 50 хвилин.

Смачного!