40441
15:21 17.112022

В Ужгородському замку з’явилися інтерактивні екскурсії

Цікаве 16330

Про це повідомила виконувачка обов’язків директора Закарпатського обласного музею імені Тиводара Легоцького Закарпатської обласної ради Ольга Шумовська.

«Ідучи у ногу з часом, у музеї триває робота над віртуальним та інтерактивним представленням експонатів. Ми додали міні відео екскурсію про найцікавіші знахідки – артефакти з замкової церкви Ужгородського замку.

? В Ужгородському замку з’явилися інтерактивні екскурсії Про це повідомила виконувачка обов’язків директора Закарпатського обласного музею імені Тиводара Легоцького Закарпатської обласної ради Ольга Шумовська. «Ідучи у ногу з часом, у музеї триває робота над віртуальним та інтерактивним представленням експонатів. Ми додали міні відео екскурсію про найцікавіші знахідки - артефакти з замкової церкви Ужгородського замку. В інтерактиві представлені артефакти знайдені серед руїн середньовічної замкової церкви. Археологічні дослідження проводились у 2018 і 2019 роках. Тоді було знайдено чисельний речовий матеріал, серед якого і прикраси. У зв'язку з війною, предмети поки не експонуються, але вже сьогодні відвідувачі музею можуть побачити їх на екрані», — розповіла Ольга Шумовська. Пресслужба Закарпатської обласної ради

Опубліковано Закарпатська обласна рада Четвер, 17 листопада 2022 р.

В інтерактиві представлені артефакти знайдені серед руїн середньовічної замкової церкви. Археологічні дослідження проводились у 2018 і 2019 роках. Тоді було знайдено чисельний речовий матеріал, серед якого і прикраси. У зв’язку з війною, предмети поки не експонуються, але вже сьогодні відвідувачі музею можуть побачити їх на екрані», — розповіла Ольга Шумовська.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах