29500
10:00 13.112022

Гороскоп (14 – 20 листопада)

Цікаве 2618

ОВЕН

Виросте обсяг роботи, але виконуйте тільки те, що можете. Інакше ви зіпсуєте стосунки з близькими та надірвете здоров’я. Знайдіть час на відпочинок, похід у гості або в кіно. Постарайтеся не нав’язувати свою думку, це може призвести до конфліктної ситуації. У вихідні близьким людям будуть необхідні ваша підтримка і увага.

ТЕЛЕЦЬ

Рівень вашої працездатності настільки високий, що іншим вас не наздогнати. Стримайте запал, інакше ваші колеги почнуть дивитися скоса. Можливі деякі проблеми через брак інформації. Не варто суперечити начальникові, імовірні негативні наслідки. У вихідні зможете домогтися виконання заповітного бажання.

БЛИЗНЮКИ

У вас з’явиться бажана свобода дій. Але нею необхідно розумно розпорядитися. Інакше можна влаштувати анархію і хаос. Постарайтеся спочатку думати, а потім говорити. Однак необхідно бути чесним із собою та оточуючими. Вихідні можуть виявитися гарним часом для нових знайомств.

РАК

Можливий несподіваний поворот до кращого. Якщо ви з кимось посварилися, випаде можливість помиритися. Ви можете домогтися значних успіхів у роботі. Гроші будуть надходити регулярно, але й витрати виявляться досить значними, тому говорити про поповнення бюджету не доводиться.

ЛЕВ

Ви зараз не дуже схильні до спілкування. Важливі справи краще відкласти. В особистих і ділових стосунках причиною нерозуміння і конфліктів може бути поспіх. Ставтеся до оточуючих із повагою, а у випадку суперечок не забувайте про почуття гумору. Виявіть м’якість і терпимість стосовно коханої людини. 

ДІВА

Імовірна істотна зміна кола спілкування. З колишніми друзями виявиться мало спільного, але з’являться нові знайомі. Ви будете працювати особливо продуктивно, а пізніше зможете зітхнути вільніше. Можуть виникнути складні ситуації, знайти вихід з яких ви зможете завдяки допомозі старих друзів.

ТЕРЕЗИ

Ви можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це робити… Втім, результат вашого задуму відомий заздалегідь – упертості вам не займати, і ви звалите на себе цей тягар хоча б зі спортивного інтересу. Вихідні рекомендується провести активно, причому за містом із друзями.

СКОРПІОН

Ви на порозі великих змін. Ви також можете зважитися на нову роботу. Краще взяти ініціативу у власні руки, швидко приймати рішення і доводити розпочате до кінця. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, тому що необразлива суперечка може закінчитися серйозною сваркою.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно навести лад у справах і речах. Тоді ви відразу відчуєте себе краще. Це гарний період для очищення від усього зайвого, віджилого. Вам буде щастити в справах і спілкуванні, якщо ви займете активну наступальну позицію. У вихідні можливо відновити облаштування у вашій оселі.

КОЗЕРІГ

Перш ніж прийняти привабливу пропозицію, вам необхідно все продумати і про все дізнатися, а не просто вірити обіцянкам. Бажано не вживати жодних різких дій. У вихідні доведеться прийняти серйозне рішення, від якого можуть залежати ваші перспективи на найближче майбутнє.

ВОДОЛІЙ

Забудьте про образи, скиньте цей вантаж, і відчуєте себе вільною та позитивною людиною. Краще налагодити стосунки з родичами, виправивши непорозуміння у взаєминах. Невиконані справи вимагають завершення, постарайтеся упоратися з ними. Не час ризикувати та вплутуватися в авантюрні історії.

РИБИ

Настав час для більш рішучих дій. Не відволікайтеся на дрібниці, зосереджуйтеся на головному і значимому для вас. У вихідні вибирайтеся на свіже повітря або відвідайте спортзал. За будь-якої нагоди постарайтеся відпочити від суєти і шуму. Уникайте контактів із сумнівними людьми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах