14532
10:00 17.072022

Гороскоп (18 – 24 липня)

Цікаве 2416

ОВЕН

Імовірно, керівництво схвалить ваші починання. Виявіть більше самостійності в справах та волі у творчості. Гарний час для захисту своїх ідей і досягнень. У вихідні намагайтеся тримати під контролем емоційні сплески – можливі конфлікти з дітьми.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень мине успішно, якщо ви зможете зберегти гарний настрій. Треба з обережністю ставитися до компліментів від малознайомих людей. Не дозволяйте собі розслабитися – цим можуть скористатися вам на шкоду. У вихідні удача буде супроводжувати вас у всьому.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень обіцяє минути досить неквапливо та розмірено. Давно задумані плани також почнуть реалізовуватися. Усі колишні конфлікти будуть нарешті благополучно залагоджені. Думайте не тільки про сьогоднішній день, але й про найближче майбутнє.

РАК

На роботі на вас може очікувати удача, у багатьох питаннях ви будете просто незамінними. Відчувши приплив енергії, не варто хапатися за кілька різних справ одразу, краще зупинитися на чомусь одному, найбільш значущому. Присвятіть вихідні родині та дітям.

ЛЕВ

Перш ніж рішуче діяти, все добре продумайте. Поставтеся з увагою до деталей. Бажано також зараз не виявляти нетерпимість до деяких службових проблем. Зростуть ваш авторитет і вплив на тих, хто поряд. До порад, отриманих від вас, почнуть дослухатися.

ДІВА

Опирайтеся на старі зв’язки та перевірених друзів – саме вони стануть вам опорою на тривалий час. Не поспішайте з початком активних дій, краще все ж таки займіться виправленням власних помилок і недоліків. У вихідні в жодному разі не кидайте своїх починань.

ТЕРЕЗИ

Невгамовна енергія не дозволить вам усидіти на місці. Люди, які оточують вас, будуть частіше помічати й належно оцінювати ваші здібності. Бажано займатися поточними справами і не задумувати нічого серйозного та нового. Вихідні порадують вас появою нових друзів.

СКОРПІОН

Дехто з представників цього знаку Зодіаку зможе поміняти роботу. Удача супроводжуватиме вас. Відчуєте приплив сил та активності, тому впораєтеся з будь-якою роботою. У цей період намагайтеся дотримуватися в справах старих, перевірених шляхів.

СТРІЛЕЦЬ

У колективі очікуються колотнеча та хитання, і тільки від вас колеги можуть почути мудру пораду. Більше довіряйте людям, які оточують вас, вони не такі погані, як вам здається. Вихідні виявляться корисними для забезпечення успіху в найближчому майбутньому.

КОЗЕРІГ

Протипоказана метушливість, тож, якщо хочете уникнути перенапруги та нервових зривів, робіть усе неспішно. Трохи занедбане вами домашнє господарство потребуватиме уваги й відновлення. Вихідні краще присвятити відпочинку або поїздці за місто.

ВОДОЛІЙ

Тиждень загалом буде спокійним і благополучним, але розслаблятися теж не варто. Ті, хто поряд, будуть підтримувати вас, друзі складуть компанію в справах. Активність принесе справжній успіх. У вихідні відпочинок на природі стане добрим рецептом від поганого настрою.

РИБИ

Апатію та неуважність змінять бадьорий настрій, оптимізм та активна люб’язність. Імовірне більше навантаження на роботі. Вашу титанічну працю оцінять начальство та колеги, вас будуть любити й поважати. У вихідні з’явиться багато цікавих пропозицій.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини