ko.net.ua

Кекс з буряком

Інгредієнти:

– буряк (запечений або варений) – 200 г, 

– яйця – 3 шт.,

– цукор – 100 г,

– олія – 80 мл,

– сіль – щіпка,

– какао – 30 г (2 ст. л.),

– розпушувач – 10 г,

– борошно пшеничне – 200 г.

Спосіб приготування

За допомогою блендера з’єднайте буряк, яйця, олію, цукор і сіль, щоб отримати масу однорідної консистенції.

Додайте просіяне борошно, розпушувач та какао і змішайте. Перелийте отримане тісто у форму, вистелену пергаментним папером. Випікайте в попередньо розігрітій до 180°С духовці 30–35 хвилин.

Дайте кексу повністю охолонути і прикрасьте за смаком. Оформити випічку можна за допомогою шоколадної пасти, сметани, йогурту або білого шоколаду.

Смачного!