ko.net.ua

Печінка по-царськи

Інгредієнти:

– печінка куряча – 500 г;

– цибуля ріпчаста – 500 г;

– морква – 500 г;

– крупа манна – 1/2 склянки;

– молоко – 1/2 склянки;

– майонез – 300 г;

– рослинна олія – 2 ст. л.;

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування

Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.

Цибулю, нарізану півкільцями, і моркву, натерту на тертці, тушкувати в невеликій кількості олії.

Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі й моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.

Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом.

Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.

Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.

Смачного!