ko.net.ua

Нова снігова скульптура: креативні мукачівці зліпили велетенську гадюку. Фото, відео

29 січня, на мукачівців, чекав новий сніговий сюрприз від Віктора Віктора та Петра Керечанина. Саме ці хлопці, є авторами велетенського сніжного кита, який зліпили ще напередодні Нового року.   На цей раз, вирішили створити снігову 32 – метрову гадюку. 

«Кого ліпити вибрали за секунду. На кита багато сил пішло, а зараз хотілося шось простіше. Робили гадюку зі снігових куль. З них можна зробити так би мовити – намисто, а намисто схоже на змію. Зараз були зацікавлені більше у тому, як  закрутити форму, а не набрати масштабу, лише пластичнісь форм»,  – розповідає  Петро Керечанин.

Працювали хлопці вночі. На втілення ідеї у життя витратили приблизно – 10 годин.  Щодо мотивації, то хотіли розважити себе та додати до стрічки мукачівських новин трохи позитиву.

«Якщо говорити за себе, то я ще дитина, яка не награлася. Дуже люблю зиму і потрібно ловити момент, коли він є. Я робив скульптури у своє  задоволення, а от Віктор ліпив, аби побачити враження людей, почитати відгуки, ну  і щоб розважити себе, без того ніяк. А ще хочемо порадувати місятн!», – додає співавтор скульптури Петро Керечанин.

Хлопці обіцяють, якщо зима дозволить, то це буде не остання снігова  скульптура.

                                                                                                         Ірина Грабко