10:00 7.022016

Гороскоп на 8 - 14 лютого 2016

Цікаве 1473
ovenSM Овен
Не піддавайтеся емоціям: їхня сила може затьмарити розум і нашкодити справам. Спокій та розважливість – ось складові вашого успіху. Удача супроводжуватиме ініціативних, але при цьому не варто командувати близькими, з’ясовувати стосунки з будь-ким, хто вас оточує.
telecSM Телець
Намагайтеся звільнити себе від зайвих справ. Несподівані проблеми можуть загальмувати вашу роботу, стомити вас і практично довести до стресу. Слід спрямувати сили на вирішення старих проблем. У вихідні постарайтеся в усьому знати міру.
blizneciSM Близнюки
Результативність ваших дій помітно зросте, воля стане непохитною, і ви багато чого зможете зробити. Відкиньте непотрібні сумніви, інакше на подолання власного опору витратите занадто багато зусиль. Уникайте неточностей на роботі. У вихідні намагайтеся не піддаватися на емоційні провокації.
rakSM Рак
Ваші успіхи у професійній діяльності вражатимуть. Будьте м’якшими з близькими людьми. Є ймовірність надходження важливої інформації, можливо, із зовсім несподіваного джерела. Вихідні – сприятливий час для завершення раніше відкладених справ.
levSM Лев
Вам будуть потрібні витримка й чіткість у справах. Необхідно реалізувати хоча б частину намічених планів. Бажано менше контактувати з малознайомими людьми. Друзям може знадобитися ваша допомога. У вихідні постарайтеся не перевантажувати себе домашніми турботами.
devaSM Діва
Зростає вимогливість до якості вашої роботи. Намагайтеся зменшити кількість справ. Дослухайтеся до порад друзів, з боку видніше деякі недоліки. Відгородіть себе від непотрібних зустрічей і контактів. Вихідні присвятіть відпочинку та розвагам – настав час збагатити себе новими враженнями.
vesiSM Терези
Вам знадобиться більше впевненості у власних силах. Обережніше з емоціями, постарайтеся також уникати різких перепадів настрою. Цього тижня можете розраховувати на допомогу друзів. У вихідні намагайтеся не створювати конфліктних ситуацій, особливо в родині.
skorpionSM Скорпіон
Доведеться не один раз відстоювати власну точку зору. Для досягнення мети необхідно виявити ініціативу. Всіма силами уникайте конфліктів, не бажано навіть жартома сперечатися з будь-якого приводу. У вихідні під час вирішення сімейних проблем постарайтеся залишатися спокійними.
strelecSM Стрілець
Приведіть думки та почуття в порядок, проаналізуйте й урівноважте свій емоційний стан. Настав час для відновлення втрачених зв’язків – вони пригодяться вам у найближчому майбутньому. Не забувайте про рідних і близьких людей. Вам легко вдасться налагодити з ними гарні стосунки.
kozerogSM Козеріг
Доведеться приділити багато часу вирішенню особистих проблем. Дослухайтеся до порад друзів, імовірно, це ще один стимул до успіху. Роботи може виявитися значно більше, ніж ви припускали. Начальство візьме до уваги вашу думку. Зверніть увагу на проблеми дітей.
vodolejSM Водолій
Постарайтеся позбутися всього непотрібного. Не замикайтеся на собі й не відмовляйтеся від допомоги друзів. Уникайте суєти і не соромтеся глузувати з себе. У вихідні бажано навести порядок у домашніх справах, присвятіть більше часу дітям та відпочинку на свіжому повітрі.
ribiSM Риби
Будь-які справи вдаватимуться, і навіть заповітна мрія може здійснитися. Прокинеться непереборне бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи близьких за духом друзів, тільки остерігайтеся неблагонадійних людей, вони можуть підвести. У вихідні займіться домашніми справами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини