38583
14:31 16.012022

Помилуватися святковими ілюмінаціями у парку Кузьменка в Мукачеві приїжджають люди з усього Закарпаття

Цікаве 16812

У парку імені Андрія Кузьменка в Мукачеві встановили святкові ілюмінації напередодні новорічно-різдвяних свят. Помилуватися ними приходять не тільки містяни, а і жителі з різних районів Закарпаття та областей України.

Кореспондентка «Карпатського об’єктива» також поїхала до міста над Латорицею, де помилувалася цією красою і поспілкувалася з відвідувачами.

З неба сипле сніг, а ялинка та дерева сяють святковими вогнями. Скульптури різдвяного вертепу, полярні ведмеді із санками, арка та фонтан із ілюмінацією так і манять туристів. На їх тлі ті фотографуються, роблять селфі.

Найбільше відвідувачів ввечері, бо тоді все сяє. Молодь збирається групами, розважається, танцює.

Мукачівка Мирослава вийшла заміж за львів’янина. На Різдво приїхала до батьків.

– В Інтернеті натрапила на відео облаштованого парку. Цю красу хотіла побачити наяву, власними очима. Згуртувавши чоловіка, дітей, батьків, подалися до парку. Сказати, що це красиво – нічого не сказати. Вау! У мене бракує слів описати побачене. Заворожує і довго не відпускає. Здається, що ми потрапили у казку, яку бачили тільки у кіно та мультфільмах. Все зняла на відео, зробила багато фото – матиму на згадку і покажу своїм у Львові, – поділилася враженнями жінка.

Родина Левчаків на фестиваль «Червене вино» приїхала з Воловеччини власним авто.

– Вина напилися, боґрача та шашликів наїлися, а потім пішли у парк гуляти. Мені за 40, побачивши цю красу, згадала дитинство, коли самі з сестрами вирізали з паперу фігурки ангеликів, Марію, Ісусика, бо хотіли мати свято. А тепер он яку красу можуть зробити, – каже пані Неля. – Молодці!

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото та відео автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах