10:00 14.022016

Гороскоп на 15 - 21 лютого 2016

Цікаве 1517
ovenSM Овен
Успіх очікує на вас при нетрадиційному підході до вирішення життєвих проблем. Можете уникнути певних складнощів на роботі. Вам необхідно виявити терпіння, інакше можливий конфлікт. Є шанс відновити важливі контакти і зв’язки. Випадкові зустрічі у вихідні відкриють перед вами нові перспективи.
telecSM Телець
Варто уникати зайвої роботи. Застосуйте всю свою чарівність для досягнення кар’єрних висот. Не виключені відкриття й позитивні зміни. У вихідні вам будуть потрібні комфорт і спокій.
blizneciSM Близнюки
Намагайтеся спілкуватися з тими, хто поряд, рівно стільки, скільки необхідно, уникайте надмірностей. Не призначайте серйозних зустрічей. Ваша праця виявиться малоефективною, для досягнення бажаного результату доведеться докласти максимум зусиль. У вихідні на вас можуть очікувати приємні сюрпризи.
rakSM Рак
Перед вами відкриваються блискучі перспективи, але це не означає, що слід квапитися, вам будуть потрібні скрупульозність і виваженість. На вашому шляху не передбачається практично ніяких перешкод, крім власної неуважності. У вихідні не розповідайте про свої досягнення – заздрісники не дрімають.
levSM Лев
Ваша кипуча енергія практично не стихатиме. Цього тижня треба безжалісно позбуватися всього непотрібного, того, що створює безлад і плутанину. Не дозволяйте партнерові втягти себе в конфліктну ситуацію. У вихідні візит до родичів матиме на вас позитивний вплив.
devaSM Діва
Дайте спокій старим проблемам і сконцентруйтеся на майбутніх проектах. Вам будуть потрібні зібраність і терпіння, тоді ви зможете домогтися значних результатів. Але не варто звалювати на себе всі проблеми світу. Імовірні цікаві пропозиції з боку начальства. У вихідні добре вирушати в поїздки й далекі подорожі.
vesiSM Терези
Вас очікує жвавий, насичений подіями період. Сприятливий час для повернення до нереалізованих планів та ідей. Вихідні краще присвятити сім’ї і близьким, хоча б тому, що вони досить давно страждають від дефіциту вашої уваги.
skorpionSM Скорпіон
Імовірне підписання вигідних угод. Ви можете сміливо розраховувати на допомогу та сприяння друзів. Дослухайтеся до ідей близьких людей, це може послужити фундаментом для майбутнього проекту. Вихідні – гарний час для ухвалення рішення та сміливого кроку вперед.
strelecSM Стрілець
Успіх неодмінно прийде до вас, але тільки якщо ви докладете максимум зусиль для його досягнення. Не соромтеся виявити свої інтелектуальні здібності. Якщо перед вами постане проблема вибору, краще спитати поради в друзів і родичів. Не намагайтеся виконати роботу, за яку взялися, самостійно, це лише зіпсує стосунки з тими, хто поряд.
kozerogSM Козеріг
Ви легко зможете розв’язати проблеми друзів і встигнути зробити більше, ніж запланували. Намагайтеся не завантажувати себе зайвою роботою. Врахуйте: якщо в усіх питаннях ви будете наполягати на своїй думці, то ймовірні конфлікти з близькими людьми, постарайтеся прийняти компромісне рішення.
vodolejSM Водолій
Ваша справа вимагатиме зміцнення та розширення, інакше можливі проблеми з її подальшим розвитком. Отримаєте кращий результат, якщо менше говоритимете про свої проблеми. Незначного тертя з близькими людьми у вихідні легко уникнути, якщо ви будете готові поступитися хоча б трішки.
ribiSM Риби
Вас можуть турбувати питання, пов’язані з кар’єрою. Доведеться багато часу приділити паперовій тяганині, намагайтеся бути гранично уважними. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються з вами, і не робіть імпульсивних та необдуманих кроків. Початі справи виявляться вдалими, а задуми легко втіляться в життя.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах