ko.net.ua

У Мукачеві соліст «Руснаків» презентував кліп на авторську пісню «Рік Новий»

22 грудня у мукачівському Палаці культури і мистецтв, відбулася офіційна презентація нової відеороботи від соліста відомого народного колективу “Руснаки” – Олексія Тулюка.

“Ідея створення пісні ” Рік Новий” виникла ще у листопаді. Через те, що живем у такий складний час пандемії, коли багато навіть своїх рідних втратили, то люди почали задавати собі такі філософські питання, для чого та як жити. І от ідея цієї пісні показати, що для мене особисто означає-сім’я, заради якої варто жити, мріяти і втілювати мрії у життя”, – розповідає Олексій Тулюк.

Під час презентації кліпу, розповіли причетні до події, і про сам знімальний процес, який тривав чотири дні. Перший день знімали в театрі, другий у фотостудії, третій в Палаці культури і мистецтв. А от останній день зйомок провели у парку та раділи тому, що почав падати сніг, зазначив оператор-режисер ОлександрГриців.

“Коли мені скинули послухати пісню, то вона мені сподобалася та суттєво надихнула, а тому ідея, що будемо знімати, народилася миттєво. Нам вдалося втілити у життя майже все, що ми планували. Навіть сніг пішов в останній день зйомок. Дуже сподобалося знімати Олексія. Він зарядив своїм позитивом і мене. Від самого процесу я кайфанув”, – поділився емоціями чоловік.

Також Олексій Тулюк, зазначив, що наступна композиція буде про кохання, адже нещодавно написав пісню для своєї дружини.

Ірина ГРАБКО