Інгредієнти:
– пшеничне борошно – 370 г;
– цукор – 200 г;
– рослинна олія – 110 мл;
– білий йогурт – 250 г;
– яйця – 2 шт.;
– розпушувач для тіста – 2 ч. л.;
– цедра 1 лимона.
Спосіб приготування
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Змішайте разом йогурт, розпушувач, олію, цукор і яйця. Додайте борошно і лимонну цедру, все ретельно вимішайте в однорідну масу.
Змастіть форму маслом і перелийте туди тісто.
Випікайте приблизно 30 хв., готовність перевірте зубочисткою – при протиканні тісто не повинно прилипати до зубочистки, вона повинна залишатись чистою і сухою.
Смачного!