ko.net.ua

Баклажани, запечені із сиром

Інгредієнти:

– баклажани – 2 шт.;

– сир кисломолочний – 150 г;

– сир твердий – 100 г;

– часник – 1 зубчик;

– яйце – 1 шт.;

– кріп свіжий;

– базилік свіжий;

– петрушка свіжа;

– сіль.

Спосіб приготування

Баклажани розрізати навпіл, залишаючи плодоніжки. Відварити в підсоленій воді 15 хвилин.

Опісля відцідити, акуратно вирізати внутрішню частину баклажана, залишивши тільки шкірку, в яку ми будемо викладати начинку.

Робимо начинку. Сир змішати з натертим сиром, одним яйцем і м’якоттю баклажанів.

Додати нарізану зелень і натертий на дрібній тертці часник. Усе ретельно перемішати. Нафарширувати баклажани приготовленою  начинкою з двох видів сирів.

Покласти фаршировані баклажани в розігріту духовку запікатися при температурі 180 градусів на 20 хвилин.

Смачного!