33761
10:00 22.082021

Гороскоп (23 – 29 серпня)

Цікаве 6101

ОВЕН

Початок тижня сприятиме спілкуванню з родичами на найрізноманітніші теми. Можливо, стосунки з керівництвом зараз стануть більш напруженими. Організованість і самодисципліна допоможуть вам навести лад у справах. Будьте обачнішими при спілкуванні з близькими людьми у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

Рекомендується займатися врегулюванням важливих питань, пов’язаних із діловими паперами. Але не хвилюйтеся з цього приводу. Ви не зіштовхнетеся з жодними бюрократичними дротиками і не витратите даремно власний час. А от вихідні краще присвятіть відпочинку з родиною.

БЛИЗНЮКИ

Ви одержите корисну інформацію, що допоможе при здійсненні покупок і в пошуку способів збільшити свої доходи. Намагайтеся берегти сили на роботі, інакше не уникнути проблем зі здоров’ям. Вихідні краще провести вдома або на дачі. Якщо будете ігнорувати потреби родини, не оминути серйозних конфліктів.

РАК

Вирішення всіляких завдань і головоломок допоможе вам розвинути власний інтелект. Не виключено, що саме зараз ви зможете познайомитися із впливовими людьми і заінтригувати їх своєю дотепністю. У вихідні відпочиньте за містом: наприклад, можна піти на пікнік із друзями, знайомими або родичами. 

ЛЕВ

Можуть підсилитися амбіції. З’явиться прагнення виділитися, зробити щось по-своєму, всупереч сформованим обставинам. Постарайтеся враховувати думку оточуючих, інакше не уникнути неприємних конфліктів. У вихідні ви зможете домогтися всього, що хотіли, не докладаючи великих зусиль.

ДІВА

Можливо, ви вирішите прояснити для себе хвилюючі питання. Завдяки вашій проникливості ви, напевно, роздобудете потрібну інформацію. До вас у гості може приїхати далекий родич, розмови з яким будуть цікавими і пізнавальними. У вихідні варто виділити пильну увагу своєму здоров’ю.

ТЕРЕЗИ

Вам будуть робити приємність матеріальні цінності. Можливо, вам удасться збільшити рівень доходів або ви одержите велику премію. У кожному разі нестачі в грошах у цей період не буде. Варто приділити увагу своїй репутації. Намагайтеся не брати участі у таємниці або незаконній діяльності.

СКОРПІОН

Це досить вдалий час для вирішення ваших матеріальних питань. На вас також чекає багато дружнього спілкування. Можливо, ви познайомитеся з цікавими людьми, які згодом стануть вашими однодумцями. Перш ніж розпочинати важливі справи, обов’язково порадьтеся зі знаючими людьми.

СТРІЛЕЦЬ

Холодний розум і чіткі цілі – ось що характерно для вас саме зараз. Ви зможете успішно адаптуватися до зовнішніх обставин і одержати бажане. Але для цього буде потрібно виявити гнучкість і гарне психологічне чуття. У вихідні не виключені конфлікти в родині, з батьками або іншими родичами.

КОЗЕРІГ

Будьте дуже уважними на цьому тижні, особливо в діловій сфері. Адже несподівано можуть виникнути неабиякі проблеми при оформленні документів. Це також не найбільш сприятливий час для далеких поїздок. Але особливої уваги може зажадати ваше самопочуття. Тому не перевтомлюйтеся! 

ВОДОЛІЙ

Найбільш бажаним для вас зараз може стати просто дружнє спілкування. Швидше за все, підсилиться ваша потреба в спілкуванні саме з тими людьми, які притримуються поглядів на життя, які подібні до ваших. Проте будьте особливо обережними. Адже зростає ймовірність дрібних травм.

РИБИ

З оточуючими вас людьми можуть відбуватися різні неприємні події. Однак особисто вас стресові ситуації будуть обходити стороною. А от ваші банківські рахунки можуть поповнитися великою сумою грошей. Проте у вихідні намагайтеся не робити речей, які збільшили б ризик фінансових втрат.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У вищій лізі чемпіонату Закарпаття з футболу зіграно три поєдинки третього туру
12:08
Понад 2,27 млрд гривень надійшло до місцевих бюджетів Закарпаття протягом першого кварталу 2024 року
11:33
На Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
11:03
Загоряння двох закинутих будівель ліквідували закарпатські рятувальники впродовж доби
10:55
Закарпаття втратило ще одного Героя: на війні загинув Олег Беца
10:53
Розтрата майже 3 млн грн на ремонті доріг – в Ужгороді спеціалісту з технагляду повідомлено про підозру
10:43
Ужнівці виграли обласну універсіаду з мініфутболу
10:34
Мукачево відзначило Міжнародний день танцю благодійним концертом, зібравши майже 30 тисяч гривень на ЗСУ
10:10
У Виноградові горів автомобіль
10:04
3-тя ОШБР проводить рекрутингову інформаційну кампанію містами України
09:17
Всі новини