7129
10:00 1.082021

Гороскоп (2 серпня – 8 серпня)

Цікаве 4109

ОВЕН

Подбайте про найближче майбутнє, адже чим більше зусиль ви докладете, тим легше буде потім упоратися з труднощами. Усуньтеся від з’ясування стосунків із колегами. Досягти бажаного легше всього вам вдасться у вихідні. Спроба форсувати події успіху не принесе, запасіться терпінням. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся не виглядати песимістом. Ініціатива не буде покарана, навіть якщо ваші ідеї не приймуть, то амбіції будуть схвалені. У вихідні надто важливо стежити за своєю мовою, необережне слово може стати причиною розбрату. Настає вдалий час для тих, хто шукає нову роботу. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Від обсягу роботи залежатиме одержання компенсації, але не забувайте про відпочинок, не працюйте на шкоду здоров’ю. Не варто винити себе в тому, що розладналися стосунки з деякими колегами. Вас можуть порадувати перспективними пропозиціями. Вихідні вдалі для вирішення важливих питань. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

РАК

Постарайтеся потішити свої амбіції, інакше ваш авторитет опиниться під погрозою. Може прийти гарна звістка, але висока ймовірність того, що вона буде ледь перебільшена. Задумайтеся над зміною ділового іміджу. У вихідні діти зажадають турботи і пильної уваги, вони будуть то радувати, то засмучувати вас. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ

Ваш успіх залежатиме від енергійності. Можлива допомога близьких людей, що неодмінно вас порадує. Постарайтеся уникати розбіжностей, зламане відновити виявиться непросто, краще не ризикувати. Не прагніть відмовлятися від минулого, постарайтеся запам’ятати його таким, яким воно було. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ДІВА

Якщо ви зацікавлені в кар’єрі, то є сенс звернутися за сприянням до високих заступників. Небажано вирішувати які-небудь фінансові питання, це може призвести до непорозуміння і розбіжностей. У вихідні постарайтеся не підвищувати голосу на близьких людей, вони будуть особливо вразливими. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ

Відійдуть у минуле старі образи, а проблеми поступово знайдуть своє вирішення. Ви зможете налагодити міцні зв’язки із впливовими людьми. Можете розраховувати і на певну фінансову вигоду в майбутньому. Шукайте опору в тих, хто не любить давати непрошені поради, а завжди готовий допомогти. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – середа.

СКОРПІОН

Можуть з’явитися нові досягнення у професійній діяльності. Питання будуть вирішуватися без особливих перешкод. Не захоплюйтеся самокритикою, навпаки, себе треба всіляко пропагувати. У вихідні в спілкуванні із близькими людьми вам випаде шанс вигідного компромісу. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Варто виявити обачність і обережність як у словах, так і у вчинках. Певні зобов’язання можуть змусити вас узятися за незнайому роботу: не переживайте, ви все зробите на вищому рівні. У вихідні будь-яка фраза може обернутися проти вас. Робота буде поглинати значну частину часу. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ

Остерігайтеся необдуманих вчинків. Непогано було б поспостерігати за своїм оточенням, щоб згодом мати правильну думку про людей, з якими спілкуєтеся. Вам доведеться самостійно виплутуватися із ситуації, в яку ви втягнули близьких людей. У вихідні вам може відкритися нове значення звичних речей. Сприятливий день – субота, несприятливий день – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ

Ваші бажання отримають підтримку з боку близьких і друзів. Фортуна посміхнеться у найнесподіваніший момент. Можливо, близькі люди будуть мати потребу у вашій допомозі, запропонуйте її самі. Будьте добрішими до них, покажіть їм насправді, як ви їх цінуєте і любите. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

РИБИ

Одноманітність може вам трохи наскучити. Постарайтеся не засмучуватися, інакше можете пропустити посмішки і підморгування фортуни. Постарайтеся якомога шанобливіше розмовляти з начальством, не варто дозволяти собі ні найменшого натяку на панібратство, навіть якщо зазвичай ваші стосунки можна назвати приятельськими. Сприятливий день – середа, несприятливий  – четвер.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини