Інгредієнти:
– мексиканська суміш заморожених овочів – 1 упаковка (400 г);
– ковбаса напівкопчена – 300 г;
– помідори – 2 шт.;
– свіжий огірок – 1 шт.;
– картопля середнього розміру – 3 шт.;
– пучок зелені кропу;
– пучок зеленої цибулі;
– сіль за смаком;
– майонез для заправки салату.
Спосіб приготування:
1. Мексиканську суміш відварюємо за інструкцією на упаковці. В середньому її потрібно варити 7 хвилин у підсоленій воді. Викладемо варену суміш у друшляк і даємо їй повністю охолонути.
2. Картоплю варимо до готовності, остудивши, чистимо її. Ріжемо варену картоплю невеликим кубиком.
3. Свіжі огірки, помідори й напівкопчену ковбасу також нарізаємо дрібним кубиком.
4. Всю свіжу зелень дрібно шаткуємо.
5. У мисці відповідного розміру змішуємо всі підготовлені продукти.
6. Солимо на свій смак і, заправивши майонезом, перемішуємо наш салат із мексиканської суміші овочів.
Смачного!