ko.net.ua

Салат з овочами і напівкопченою ковбасою

Інгредієнти:

– мексиканська суміш заморожених овочів – 1 упаковка (400 г);

– ковбаса напівкопчена – 300 г;

– помідори – 2 шт.;

– свіжий огірок – 1 шт.;

– картопля середнього розміру – 3 шт.;

– пучок зелені кропу;

– пучок зеленої цибулі;

– сіль за смаком;

– майонез для заправки салату.

Спосіб приготування:

1. Мексиканську суміш відварюємо за інструкцією на упаковці. В середньому її потрібно варити 7 хвилин у підсоленій воді. Викладемо варену суміш у друшляк і даємо їй повністю охолонути.

2. Картоплю варимо до готовності, остудивши, чистимо її. Ріжемо варену картоплю невеликим кубиком.

3. Свіжі огірки, помідори й напівкопчену ковбасу також нарізаємо дрібним кубиком.

4. Всю свіжу зелень дрібно шаткуємо.

5. У мисці відповідного розміру змішуємо всі підготовлені продукти.

6. Солимо на свій смак і, заправивши майонезом, перемішуємо наш салат із мексиканської суміші овочів.

Смачного!