35662
10:00 18.042021

Гороскоп (19 – 25 квітня)

Цікаве 3576

ОВЕН

Можете впоратися з усіма проблемами й виявити ініціативу в розв’язанні складних справ. Стримуйтеся, навіть якщо почуєте критику. Намагайтеся уникати конфліктів. Не затримуйтеся самі й не будьте занадто вимогливі до того, хто спізнюється і змушує вас чекати.

Вирішуючи принципові питання, твердо відстоюйте свої переконання. Цього тижня вам буде вдаватися будь-яка робота. Намагайтеся не пропустити важливу ділову інформацію і не відкладайте призначені зустрічі, тим паче не спізнюйтеся.

БЛИЗНЮКИ

Ваші плани починають стрімко реалізовуватися. Проте можливі невеликі неприємності в діловій сфері. Краще в цей період звернути увагу на свою домівку й родину, там на вас очікуватимуть щастя та успіх. У вихідні бажано виділити час на фізичні вправи.

РАК

Справ ставатиме дедалі більше, а часу на них – усе менше й менше. Не переживайте: проблеми будуть вирішені, якщо ви зможете виявити зібраність, уважність та зосередженість. Діти порадують вас своїми успіхами й досягненнями.

ЛЕВ

Намагайтеся узгоджувати бажання, які виникають у вас, зі своїми можливостями. Зможете швидко вирішити далеко не всі проблеми, і це буде дуже дратувати. Виявляться вдалими переговори та інша ділова взаємодія з людьми старшого віку.

ДІВА

Будете серйозно завантажені справами. Щось, можливо, доведеться переробити через непередбачені ускладнення. Настає час перегляду цінностей. Почніть із себе: ви себе явно недооцінювали. Треба буде виявити наполегливість і впевненість у своїх силах.

ТЕРЕЗИ

Швидше за все, вам не буде рівних у вмінні знаходити компроміси. Можливо, цього тижня вас спробують обдурити. Будьте напоготові, постарайтеся не потрапити на гачок. Якщо виникне необхідність, не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці.

СКОРПІОН

Устигнете втілити в життя багато з того, що задумали. Не покладайтеся на інших, краще робіть усе самі. Тоді на вас чекатиме успіх. Необхідно пам’ятати, що зайва впертість може призвести до сварок та конфліктів як з колегами по роботі, так і родичами.

СТРІЛЕЦЬ

Перед вами відкриються нові можливості для основної діяльності, друзі також будуть цьому сприяти. Дослухайтеся до голосу своєї інтуїції. Вам доведеться прийняти серйозне рішення, від якого залежатимуть подальші події вашого життя.

КОЗЕРІГ

Більше довіряйте собі, тільки не приймайте поспішних рішень. Цього тижня реалізація добре продуманих ідей вам до снаги. Якщо впевненість не покине вас, справи підуть дуже успішно. Зорі радять провести вихідні з родиною на природі.

ВОДОЛІЙ

Сконцентруйтеся на ідеях та планах, і ви зможете багато чого досягти за короткий проміжок часу. Намагайтеся хоча б трохи думати, перш ніж відверто розмовляти з близькими. Вихідні краще провести вдома, де ви зможете відпочити в колі родини й відновити сили.

РИБИ

У цей період у вас може початися стрімкий зліт активності та приплив життєвих сил. Справи на роботі будуть складатися досить успішно, особливо в питаннях кар’єри. Поновлення дружніх стосунків може виявитися для вас досить корисним.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах