
Печінковий паштет

Рецепт цього простого та надзвичайно смачного печінкового паштету нікого не залишить байдужими. Це чудова ідея для закуски. Паштет ніжний та ароматний – просто тане в роті. А найголовніше – готується елементарно.
Інгредієнти:
– печінка куряча (очищена від жилок і плівок) – 200 г,
– масло вершкове – 100 г (50 г на паштет і 50 г на заливку),
– молоко – 50 г,
– коньяк – 2 ч. л.,
– чорнослив – 4–5 шт. (можна не використовувати або замінити на 50 г яблук, теж дуже смачно),
– сіль – на свій смак.
Спосіб приготування
Змішати в мисці курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль та розтоплене вершкове масло. Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.
Вилити отриману суміш у форму. Поставити її в ємність з окропом і помістити в розігріту до 160°С духовку на 45 хвилин.
Охолодити до кімнатної температури й залити зверху розтопленим вершковим маслом.
Покласти в холодильник до повного охолодження.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися