
Медово-грушевий пісний пиріг

Інгредієнти:
– цукор – 1 скл.,
– вода – 1 скл.,
– мед – 2 ст. л.,
– сода – 1 ч. л.,
– лимонна кислота – 1 ч. л.,
– подрібнені волоські горіхи – 1/4 скл.,
– олія – 0,5 скл.,
– борошно пшеничне вищого ґатунку – 1,5–2 скл.,
– кориця чи коріандр – щіпка,
– груші – приблизно 3–4 шт.
Спосіб приготування
Змішати цукор з водою, влити трохи олії, підігріти й додати мед. Розмішати, щоб цукор і мед розчинилися.
Додати соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна, та борошно. Його треба стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану.
Груші почистити, нарізати кубиками й додати в тісто. Вилити його у форму. Випікати 30–35 хвилин при 200°С.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися