ko.net.ua

Качина грудинка в апельсиновому соусі

Інгредієнти:

– апельсини – 4 шт.,

– цукор ванільний – 100 г,

– курячий бульйон – 180 мл,

– качина грудинка – 350 г,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Спочатку готуємо апельсиновий соус. Для цього потрібно взяти глибоку сковороду. З чотирьох апельсинів вичавити сік, змішати його в сковороді з курячим бульйоном, цукром і тоненько нарізаною апельсиновою цедрою. Томити на вогні до загусання.

Качину грудинку посолити, поперчити. Розігріти сковороду. Ніякого жиру для смаження не потрібно! Покласти качину грудинку на гарячу сковороду шкіркою вниз. Смажити протягом 12 хвилин.

Перевернути грудинку іншим боком і смажити ще 10 хвилин. Качиний жир злити.

Нарізати готове м’ясо і полити апельсиновим соусом.