ko.net.ua

У Перечині святкові ялинки прикрашають захисними масками. ФОТО

2020 рік видався складним для більшості населення України. Втім, у період новорічно-різдвяних свят люди не втрачають оптимізму. Пандемія – пандемією, але традицію прикрашати ялинку ніхто не відміняв. Нині популярними є не тільки традиційні іграшки, а і все, що пов’язане з Covid-19.

У фойє поліклініки Перечинської райлікарні святковими вогнями сяє штучна ялинка. “Наша ялинка скромна, проте дуже гарна. Подобається і нашим працівникам, і пацієнтам”, – каже кореспонденту “Карпатського об’єктива” лікар-окуліст Анжеліка Гартнер.

Штучна ялинка також встановлена у Перечинському центрі зайнятості. На ній багато іграшок, прикрас, під нею – подарункові коробки. Новорічна гостя – гарна, пишна, святкова. На її тлі працівники та відвідувачі радо роблять фото на згадку.

У магазині “Квіти”, який знаходиться по вулиці Ужанській, продають штучні зелені красуні. На деяких – нові захисні маски.

– Цей час пандемії асоціюється із захисними масками, тому і ми почепили маски на ялинки, аби люди не забували одягати маски, – прокоментувала мені дану ситуацію продавчиня.

На прибудинковій території площі Незалежності (мікрорайон “Штати”) росте лісова красуня. На її гілках вітер гойдає захисними масками.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора