ko.net.ua

Салат «Гніздо глухаря»

Інгредієнти:

– картопля – 3 шт.,

– яйця курячі – 2 шт.,

– огірки (солоні) – 2 шт.,

– сир твердий – 100 г,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– грудинка куряча (копчена) – 1 шт.,

– морква (середнього розміру) – 1 шт.,

– яйця перепелинеі(для прикрашання) – 5 шт.,

– листя салату (для прикрашання),

– майонез,

– олія (для смаження),

– сіль.

Спосіб приготування

Картоплю, моркву та цибулю нарізати тоненькою соломкою або натерти на дрібній тертці. Усе окремо обсмажити до готовності. Викласти на серветки, щоб стік жир.

Нарізати яйця, огірки та курку, змішати зі смаженими овочами. Посолити за смаком. Приправити майонезом.

Викласти на тарілку гіркою, посередині зробити заглиблення. Посипати тертим сиром і покласти в центр перепелині яйця. Прикрасити кропом або листям салату.