Салат із копченої курки з ананасом і кукурудзою
Інгредієнти:
– 400 г копченого курячого філе,
– 2 яйця,
– 150 г твердого сиру,
– 1 маленька цибулина,
– 300 г ананаса (свіжого або консервованого),
– 240 г консервованої кукурудзи,
– 100 г майонезу,
– зелень,
– 1 ч. ложка оцту,
– 0,5 ч. ложки цукру,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування
Відваріть круто яйця, остудіть і дрібно наріжте. Дуже дрібно наріжте цибулю. Замаринуйте її з цукром та оцтом на 10 хвилин.
Копчену курячу грудку наріжте невеликими шматочками.
З консервованих продуктів попередньо злийте рідину. Ананас також наріжте невеликими шматочками.
Сир натріть на середній тертці.
З’єднайте курку, яйця, ананас, цибулю, тертий сир і консервовану кукурудзу. Посоліть, заправте майонезом і перемішайте.
Готовий салат прикрасьте зеленню й одразу ж подавайте на стіл, інакше він пустить сік і вийде занадто рідким.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися