Салат з куркою і червоною квасолею
Інгредієнти:
– 700 г курячого філе,
– 400 г пекінської капусти,
– 2 моркви,
– 1 болгарський перець,
– 2 солоних огірки,
– 250 г консервованої червоної квасолі,
– 1 цибулина,
– 0,5 лимона,
– зелень,
– 3 ст. л. натурального йогурту,
– щіпка цукру,
– чорний мелений перець, сіль за смаком.
Спосіб приготування
Куряче філе зваріть до готовності в підсоленій воді. Остудіть і поріжте соломкою. Цибулю наріжте півкільцями, посипте цукром, збризніть лимонним соком і залишіть на 20 хвилин, щоб промаринувалася.
Пекінську капусту тонко нашаткуйте. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Для салату можна використовувати готову корейську моркву.
Солоні огірки наріжте тонкими кружечками, болгарський перець – тонкою соломкою. З червоної квасолі злийте рідину.
З’єднайте всі інгредієнти, посоліть, поперчіть, заправте йогуртом, бажано домашнім, і перемішайте. Дайте салату настоятися 1–2 години, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися