ko.net.ua

Гороскоп на 16 - 22 листопада 2020

ОВЕН

Збільшиться обсяг роботи, але виконуйте тільки те, що вам до снаги. Знайдіть час на відпочинок, похід у гості або в кіно. Намагайтеся нікому не нав’язувати свою думку, адже це може призвести до конфліктної ситуації. У вихідні близьким людям будуть необхідні ваші підтримка й увага.

ТЕЛЕЦЬ

Рівень вашої працездатності настільки високий, що нікому не зрівнятися з вами. Стримайте свій запал, інакше колеги почнуть дивитися на вас косо. Не варто суперечити начальнику – імовірні негативні наслідки. У вихідні, швидше за все, здійсниться ваше заповітне бажання.

БЛИЗНЮКИ

У вас з’явиться бажана свобода дій. Але нею необхідно розумно розпорядитися. Намагайтеся спочатку думати, а потім говорити. Однак треба бути чесним із собою та іншими. Вихідні можуть виявитися гарним часом для нових знайомств.

РАК

Імовірний несподіваний поворот на краще в стосунках із тими, хто поряд. Можете досягти значних успіхів у роботі. Гроші будуть надходити регулярно, але й витрати виявляться досить значними, тому говорити про поповнення бюджету не доводиться.

ЛЕВ

Тепер ви не дуже схильні до спілкування. Важливі справи краще відкласти. Ставтеся до тих, хто поряд, із повагою, а в разі суперечок не забувайте про почуття гумору. Виявіть м’якість і терпимість щодо коханої людини. У вихідні постарайтеся відпочити від суєти й шуму.

ДІВА

Відчуєте, що залишилося мало спільного з колишніми друзями, але з’являться нові знайомі. Однак якщо виникнуть труднощі та складні ситуації, знайти вихід допоможуть саме старі товариші. Будете працювати особливо продуктивно, а пізніше зможете зітхнути вільніше й перепочити.

ТЕРЕЗИ

Можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це вам. Утім результат ваших роздумів відомий заздалегідь – упертості вам не позичати, і ви звалите на себе цей тягар хоча б зі спортивного інтересу. Вихідні рекомендується провести активно, причому за містом із друзями.

СКОРПІОН

Ви на порозі великих змін. Можете зважитися на нову роботу. Краще взяти ініціативу у власні руки, швидко приймати рішення і доводити почате до кінця. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, тому що незначна суперечка може закінчитися серйозною сваркою.

СТРІЛЕЦЬ

Треба навести порядок у справах і речах. Тоді ви одразу відчуєте, що вам стало краще. Гарний період для очищення від усього зайвого, віджилого. Вам щаститиме в справах і спілкуванні, якщо займете активну та рішучу позицію. У вихідні ймовірне покращення атмосфери в домі.

КОЗЕРІГ

Перш ніж прийняти привабливу пропозицію, вам необхідно все продумати і з’ясувати деталі, а не вірити обіцянкам. Бажано не вдаватися до жодних різких дій. У вихідні доведеться прийняти серйозне рішення, від якого можуть залежати ваші перспективи на найближче майбутнє.

ВОДОЛІЙ

Забудьте про свої образи, скиньте цей тягар, і ви відчуєте себе вільною та позитивною людиною. Невиконані справи вимагають свого завершення, тож постарайтеся впоратися з ними. Не час ризикувати та вплутуватися в авантюрні історії.

РИБИ

Настав час для рішучих та цілеспрямованих дій. Не відволікайтеся на дрібниці, зосереджуйтеся на головному і значущому. У вихідні вибирайтеся на свіже повітря або відвідайте спортзал. Не забудьте приділити увагу своїм рідним.