ko.net.ua

Банановий хліб

Інгредієнти:

– банани – 3 шт.,

– яйця – 3 шт.,

– цукор – 100 г,

– цукор ванільний – 10 г,

– олія – 100 мл,

– борошно пшеничне – 200 г,

– розпушувач тіста – 10 г,

– сіль – 1/8 ч. л.

Спосіб приготування

Розігріти духовку до 200°С. Форму змастити, посипати борошном і покласти в холодильник.

Два банани почистити, розім’яти виделкою і змішати з яйцями. Додати звичайний і ванільний цукор, сіль, олію. Всипати борошно та розпушувач. Змішати інгредієнти в мисці. Однорідна консистенція не обов’язкова, достатньо просто з’єднати складові.

Вилити тісто у форму, розрівняти. Один банан почистити, розрізати вздовж і покласти зверху. Випікати близько 40 хвилин. Готовність можна перевірити сірником.

Вийняти хліб із духовки, охолодити й дістати з форми.