33767
11:11 30.102020

Глінтвейн класичний

Цікаве 2656

Класичний глінтвейн готується з червоного сухого вина. На півтора літра вина знадобиться 150-200 грамів цукру (за смаком), по дрібці гвоздики, кориці, тертого (або меленого) імбиру і кардамону, а також лимон.

Лимон вимити і натерти цедру на середній тертці. Змішати з цукром і спеціями, висипати в емальовану каструлю. Отриману суміш залити вином і перемішати.

Поставити каструлю на повільний вогонь, розігріти до 70-80 градусів, помішуючи. Напій бажано процідити, подавати гарячим, із часточками апельсина.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Послугами Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року скористалися 14,6 тисячі шукачів роботи
16:38
Василь Коцан про авторську різьбу закарпатських майстрів
16:21
Інновації ужгородських науковців: як мікробіом допомагає діагностувати та попереджати посттравматичні розлади
16:05
ВККС визначила переможців конкурсу на зайняття вакантних посад суддів у Закарпатському апеляційному суді
15:50
До Закарпаття прибула родина із Дніпропетровщини
15:33
«Таємничі володарі нічного неба»: великий дитячий екологічний конкурс
15:08
Військовослужбовця Мукачівського прикордонного загону відзначили державною нагородою
14:38
На кордоні зі Словаччиною викрито оборудку із приховуванням імпортного товару на 1,5 млн грн
14:21
Закарпатські фехтувальники серед призерів всеукраїнських змагань
14:09
На Тячівщині троє неповнолітніх обікрали платіжний термінал
13:55
Всі новини