
11:11 30.102020
Глінтвейн класичний
Цікаве
2435

Класичний глінтвейн готується з червоного сухого вина. На півтора літра вина знадобиться 150-200 грамів цукру (за смаком), по дрібці гвоздики, кориці, тертого (або меленого) імбиру і кардамону, а також лимон.
Лимон вимити і натерти цедру на середній тертці. Змішати з цукром і спеціями, висипати в емальовану каструлю. Отриману суміш залити вином і перемішати.
Поставити каструлю на повільний вогонь, розігріти до 70-80 градусів, помішуючи. Напій бажано процідити, подавати гарячим, із часточками апельсина.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Повалив жінку на землю та зірвав з шиї прикраси: у Берегові затримали нападника
17:54
Територіальні громади Закарпаття залучаються до транскордонної співпраці
17:27
Затримано працівника територіального сервісного центру в Ужгороді за підозрою у отриманні хабаря
17:19
За вихідні гірські рятувальники надали допомогу трьом підкорювачам Карпат
17:05
Поблизу кордону зі Словаччиною зупинили четвірку правопорушників
16:33
Закарпатські дзюдоїсти - переможці та призери змагань у Словаччині
16:12
У Мукачеві за тиждень народилося 36 немовлят: серед них - одна двійня
16:00
За перший квартал у Закарпатській обласні прийнято в експлуатацію майже 940 квартир
15:35
У Мукачеві відбулися XXIV Малі Олімпійські ігри серед дитсадків
15:12
29-річний чоловік із Мукачівщини добив до смерті співмешканця матері
14:55
Всі новини
Головне
Публікації
29-річний чоловік із Мукачівщини добив до смерті співмешканця матері
14:55
Закарпатським гандболістам не вдалося стати призерами Кубка України
12:27
Тричі пересіювала і марно. На закарпатців чекає неврожай огірків
17:47
У Свято-Миколаївському храмі Перечина освятили царину та благословили майбутній урожай
17:02
У Косоньському ліцеї відбулося свято Останнього дзвоника з врученням торбинок щастя
14:52
Всі Публікації
Фото
Відео