11:11 30.102020
Глінтвейн класичний
Цікаве
2187
Класичний глінтвейн готується з червоного сухого вина. На півтора літра вина знадобиться 150-200 грамів цукру (за смаком), по дрібці гвоздики, кориці, тертого (або меленого) імбиру і кардамону, а також лимон.
Лимон вимити і натерти цедру на середній тертці. Змішати з цукром і спеціями, висипати в емальовану каструлю. Отриману суміш залити вином і перемішати.
Поставити каструлю на повільний вогонь, розігріти до 70-80 градусів, помішуючи. Напій бажано процідити, подавати гарячим, із часточками апельсина.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини
Головне
Публікації
У Свалявському меморіальному парку відзначили 80-ту річницю найбільшої трагедії закарпатських угорців
14:42
Мухомори у вухах і котики на шиї. Мукачівка створює унікальні авторські прикраси
12:55
Проєкт «Музична магія» вже вшосте організували у Берегові
12:24
У Берегові вшанували жертв сталінських репресій
10:19
Заява угорських організацій Закарпаття щодо запланованих змін до Закону «Про освіту»
16:12
Всі Публікації
Фото
Відео