ko.net.ua

Гороскоп на 26 жовтня - 1 листопада 2020

ОВЕН  

Вам доведеться забагато працювати, зате й з’явиться можливість виявити усі найкращі ділові якості. У вас усе вийде. Про відпочинок зараз краще не думати, щоб зайвий раз не засмучуватися. У вихідні влаштуйте вечірку, але запросити на неї доведеться ваших колег та ділових партнерів.

ТЕЛЕЦЬ  

Відкиньте всі свої амбіції та постарайтеся поводитися скромно. Робота може зараз займати у вас досить багато часу. Не забувайте все ж і про власний дім, наведення порядку і створення комфорту в ньому – адже це теж немаловажне для вас завдання. Вихідні проведіть із близькими людьми.

БЛИЗНЮКИ 

Можна сміливо будувати та реалізовувати глобальні плани. Не будьте занадто вразливими, адже в такому випадку ви ризикуєте пропустити вигідну пропозицію або посваритися з близькими вам людьми. У вихідні не варто з’ясовувати стосунки з коханою людиною. Виділіть більше уваги дітям. 

РАК 

Удача готова посміхнутися вам, але тільки в тому разі, якщо ви теж постараєтеся для реалізації свого плану. Не можна сліпо дотримуватися своїх бажань, вони можуть завести вас у безвихідь. Є ризик довіритися нещирим людям, які просто використають вас. У вихідні поспілкуйтеся з давніми друзями. 

ЛЕВ  

Багато що залежить зараз саме від вашого настрою. Якщо ви будете в гарному настрої, все заплановане буде виходити – навіть із першого разу. Удача не пройде повз вас. Ви зможете досягти своєї мети і просунутися службовими сходами. У вихідні постарайтеся все ж таки не пропустити свого шансу. 

ДІВА  

Вас може тривожити внутрішнє напруження, готове в будь-який момент вирватися і змести все на своєму шляху. Ось чому вам потрібно більше гуляти, а також уникати непотрібних і неприємних зустрічей. У вас може з’явитися шанс поміняти сферу діяльності. У вихідні настрій покращиться. 

ТЕРЕЗИ  

Вас буде багато в чому супроводжувати успіх, але не кваптеся розтрачувати його по дріб’язках. Для досягнення важливого завдання вам таки доведеться переглянути деякі життєві принципи. Тільки не варто всім і кожному нав’язувати власну думку. Важливо якраз уміти вислухати інших. 

СКОРПІОН 

Постарайтеся не тільки плідно попрацювати, але й при цьому не забувати як слід відпочивати. Інакше можливі безсоння та інші проблеми зі здоров’ям. Усі ділові питання потрібно вирішувати швидко, без зайвих коливань і міркувань. У вихідні постарайтеся уникати сварок і суперечок. 

СТРІЛЕЦЬ  

Не варто дозволяти собі розслаблятися, адже події можуть зажадати від вас напруженої роботи і швидкого прийняття рішень. Але вони й принесуть вам успіх та визнання. Вам просто необхідно зараз тримати руку на пульсі. Чим вищим буде ритм, тим жити виявиться цікавіше. 

КОЗЕРІГ 

Активніше спілкуйтеся з колегами, не уникайте також розмов із керівництвом. Якнайменше витайте в хмарах. Замість того, щоб віддаватися мріям, живіть сьогоднішнім днем. Будьте обережними у висловах і постарайтеся скоротити витрати. У вихідні вас захопить прогулянка на природу.

ВОДОЛІЙ  

У справах виявіть дипломатичність і гнучкість, прислухайтеся до голосу своєї інтуїції. Вам доведеться приймати серйозне рішення, від якого можуть залежати подальші події вашого життя. У вихідні постарайтеся не метушитися, інакше ви не відпочинете, а втомитеся більше, ніж на роботі. 

РИБИ  

Багато чого з бажаного може збутися, тому варто бути обережнішими у своїх бажаннях. Вчіться сполучати старе і нове, при цьому відкидаючи усе зайве. У вихідні ви можете прекрасно провести час на дружній вечірці, де відчуєте себе душею компанії. Не виключені також нові приємні знайомства.